fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Kemon schampo

Letar du efter ett schampo av hög kvalitet som rengör, reparerar och stärker ditt hår? Då är ett schampo från Kemon definitivt något för dig! Detta italienska hårvårdsmärke är känt för sina innovativa och högkvalitativa produkter. Inom Kemon's sortiment hittar du produkter som är speciellt utformade för att tillgodose de specifika behoven hos olika hårtyper.


Kemon hårvård

Kemon använder naturliga ingredienser som arganolja, keratin och växtextrakt. Ingredienserna ser till att ditt hår inte bara är rent utan också näring och skyddas. Produkterna är innovativa och av hög kvalitet. Det är också detta som gör varumärket så speciellt. Oavsett om du har normalt, lockigt eller skadat hår finns det alltid ett Kemon-schampo som passar dig perfekt.

Kemon schampo

Är du nyfiken på de olika typerna av Kemon schampo? Här är några populära alternativ att börja med:

Kemon actyva schampo

Det här schampot är perfekt för lockigt, ostyrigt eller frissigt hår. Produkten tämjer hår som är svårt att kontrollera och få under kontroll. Du kan också hitta detta schampo i en praktisk kit, vilket ger dig en bra bas för att ta hand om ditt hår direkt.

Kemon Liding Volume Shampoo

Detta schampo rengör håret samtidigt som det ger det en volymboost. Denna produkt är speciellt utformad för tunnare hår och lämnar håret underbart fräscht. Schampot tynger inte ner håret, ger det mer grepp och får det att glänsa vackert.

Kemon Liding Energy Shampoo

Skulle ditt hår kunna behöva en boost? Gör då bruk av detta schampo. Schampot rengör skonsamt och tar bort alla orenheter. Denna produkt gör håret starkare och får det att växa bättre. Detta schampo är perfekt för skört och fallande hår.

Kemon Hair Manya Shampoo Hair & Body

Detta schampo är en idealisk produkt att tvätta både hår och kropp med. Produkten rengör hår och hud på mild kropp. Känn dig fräsch och fruktig med denna läckra kroppstvätt.

Skäm bort dig själv med den bästa hårvården med Kemons innovativa och kvalitativa produkter! Prova ett av dessa populära schampon och upplev skillnaden själv. Ditt hår kommer att tacka dig!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.