fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

 

Kérastase

Kérastase har varit varumärket för professionell hårvård och älskat av frisörer och kunder sedan 1964. Dess olika linjer är inriktade på specifika hårtyper och hårproblem för att ge dig den bästa hårvården. På så sätt har märket blivit en favorit i frisörsalongen. Kerastases hemprodukter erbjuder också den bästa vård du kan önska dig för dig själv. Vad mer kan man önska sig? Hos Salontopper kan du köpa hela sortimentet av Kérastase hårprodukter Läs mer >>

 

Sortering

Per sida
Kérastase
 • visa allt
 • visa mindre
Hairtype
Featured
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris
 • visa allt
 • visa mindre

Funktioner Kérastase

 • Globalt populärt varumärke
 • Omfattande produktsortiment
 • För specifika hårproblem
 • Linjer för alla hårtyper

Funktioner Kérastase

 • Globalt populärt varumärke
 • Omfattande produktsortiment
 • För specifika hårproblem
 • Linjer för alla hårtyper

Kerastase hårvård

Om du letar efter bra och professionell hårvård är Kerastase Paris rätt ställe att vara på. Detta varumärke har mer än 50 års erfarenhet av utveckling av professionella hårprodukter och har under den tiden blivit känt över hela världen. Följaktligen är dessa hårprodukter favoriter hos många frisörer och dess hemprodukter finns i många badrum. Detta beror främst på att märket utvecklar linjer för specifika hårtyper och hårproblem. Det finns alltså något för alla, från lockigt till rakt och från blont till färgat hår.

Kerastase-produkter

Varumärket började naturligtvis med professionella och tekniska produkter som kunde användas i salongen. Därefter expanderade de ytterligare med produkter som konsumenterna även kan använda hemma. Kerastase har alltså utvecklat schampon, konditor, hårmasker och andra vårdprodukter som är bland Salontoppers bästsäljare.

Kerastase bästsäljare

Specifique Bain Divalent: Detta schampo är speciellt inriktat på att ta hand om den oljiga hårbotten samtidigt som du tvättar håret. Till exempel har vitamin B6 tillsatts för att hämma talgproduktionen.

Genesis Fondant Renforcateur: Detta stärkande balsam gör ditt hår mer motståndskraftigt mot hårbrott och minskar håravfall.

Curl Manifesto Refresh Absolu: Vill inte tvätta håret, men dina lockar eller friss behöver ändå en uppfräschning för att komma tillbaka i form. Med detta spray kan du få dina lockar tillbaka i form med rätt återfuktning.

Blond Absolu Bain Ultra-Violet: Blondiner som vill behålla en cool look kan inte klara sig utan detta silverschampo från Kerastase. Dess starka pigment säkerställer en bra neutralisering av gula toner.

Kerastase Advantage-paket

På Salontopper har vi olika Kerastase-set och fördelspaket som du kan köpa hos oss till fördelaktiga priser. Det finns till exempel förmånspaket för kompletta rutiner av Genesis och Curl Manifesto, så att du har allting till hands. Vi erbjuder även förmånspaket med 2x 500 ml schampo. Du kan alltså få 1 liter Kerastase schampo till ett förmånligt pris.

Köp Kerastase

Hos Salontopper kan du köpa hela sortimentet av Kérastase-produkter. Beställ dina favorithårprodukter på Salontopper.nl före 23:59 (från söndag till torsdag kväll) och din beställning levereras i morgon. På fredagar levereras beställningar som görs före 22:00 i morgon. Tillsammans med vår partner PostNL gör vi vårt yttersta för att leverera den utlovade tiden förutsatt att produkten finns i lager. Om din beställning är 35 euro eller mer skickar vi din beställning gratis.

Om du har frågor om en produkt eller om något är oklart kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Vår kundtjänst är tillgänglig måndag-fredag från 09:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Gå till kontakt för att se telefonnummer och e-postadress. Vi hjälper dig gärna!

Ha så roligt när du handlar på Salontopper!

Vanliga frågor

Är Kérastase sulfatfritt?

Inte alla produkter av märket är sulfatfria det finns flera Kérastase schampon sulfatfria bland annat Kérastase Discipline Bain Fluidealiste Gentle 250ml och Kerastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect 250ml. Dessa är mildare för håret än schampon som innehåller sulfater. Om du har känsligt hår är det klokt att ta till ett av dessa milda schampon.

Är Kérastase CG-godkänd?

Varumärket har flera produkter som är lämpliga för Curly Girl-metoden. Du hittar dessa främst i serien Curl Manifesto. Det rör sig om följande produkter:

Vilken Kérastase passar mig?

Vilken typ av hårprodukter du behöver beror naturligtvis på vilken hårtyp du har och vilka hårönskemål du har. Kérastase har flera linjer som passar alla men som tar upp specifika problem, till exempel Genesis för håravfall, Specfique för hårbotten och Resistance för skadat hår. Det finns också linjer som riktar sig till specifika hårtyper som Curl Manifesto för lockigt hår, Blond Absolu för blont hår och Chroma Absolu för färgat hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.