fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.2/5

 

Kérastase

Kérastase har varit varumärket för professionell hårvård och älskat av frisörer och kunder sedan 1964. De olika linjerna är inriktade på specifika hårtyper och hårproblem för att ge dig den bästa hårvården. På så sätt har märket blivit en favorit i frisörsalongen. Kérastase-produkter för hemmet erbjuder också den bästa vård du kan önska dig för dig själv. Vad mer kan man önska sig? På Salontotal kan du köpa hela sortimentet av Kérastase hårprodukter. Läs mer >>

Sortering

Per sida
Kérastase
 • visa allt
 • visa mindre
Hairtype
Featured
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris
 • visa allt
 • visa mindre

Funktioner Kérastase

 • Globalt populärt varumärke
 • Omfattande produktsortiment
 • För specifika hårproblem
 • Linjer för alla hårtyper

Funktioner Kérastase

 • Globalt populärt varumärke
 • Omfattande produktsortiment
 • För specifika hårproblem
 • Linjer för alla hårtyper

Kérastase hårvård

Om du letar efter bra och professionell hårvård är Kérastase Paris rätt ställe att vara på. Varumärket har mer än 50 års erfarenhet av utveckling av professionella hårprodukter och har under denna tid blivit känt över hela världen. Därför är dessa hårprodukter favoriter hos många frisörer och deras hemprodukter finns i många badrum. Detta beror främst på att märket utvecklar linjer för specifika hårtyper och hårproblem. Det finns alltså något för alla, från lockigt till rakt och från blont till färgat hår.

Kérastase-produkter

Varumärket började naturligtvis med professionella och tekniska produkter som kunde användas i salongen. Därefter expanderade de ytterligare med produkter som konsumenterna också kan använda hemma. Kérastase har därför utvecklat schampon, konditor, hårmasker och andra vårdprodukter som är bland Salontotal bästsäljare.

Kérastase bästsäljare

Specifique Bain Divalent: Detta schampo är särskilt avsett att ta hand om fet hårbotten när du tvättar ditt hår. Vitamin B6 har därför lagts till för att hämma talgproduktionen.

Genesis Fondant Renforcateur: detta stärkande balsam gör ditt hår mer motståndskraftigt mot hårbrott och minskar håravfall.

Curl Manifesto Refresh Absolu: Du vill inte tvätta håret, men dina lockar eller frissiga hårstrån behöver en uppfräschning för att komma i form igen. Med denna spray kan du få dina lockar tillbaka i form med rätt återfuktning.

Blond Absolu Bain Ultra-VioletKérastase silverschampo: Blondiner som vill behålla en cool look kan inte vara utan Kérastase silverschampo. Dess starka pigment säkerställer en god neutralisering av gula toner.

Kérastase Advantage-paket

På Salontotal har vi olika Kérastase-set och förmånspaket som du med fördel kan köpa hos oss. Det finns till exempel förmånspaket för kompletta rutiner för Genesis och Curl Manifesto, så att du har allting till hands. Vi erbjuder även rabatterade paket med 2x 500 ml schampo. Du kan alltså få 1 liter Kérastase schampo till ett bra pris.

Ofta ställda frågor

Är Kérastase sulfatfritt?

Alla produkter från märket är inte sulfatfria, men det finns flera Kérastase-schampon som är sulfatfria, bland annat Kérastase Discipline Bain Fluidealiste Gentle 250ml och Kerastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect 250ml. Dessa är mildare för håret än schampon som innehåller sulfater. Om du har känsligt hår är det klokt att välja ett av dessa milda schampon.

Är Kérastase CG godkänt?

Varumärket har flera produkter som är lämpliga för Curly Girl-metoden. Du hittar dem främst i Curl Manifesto-serien. Det rör sig om följande produkter:

Vilken Kérastase passar mig?

Vilken typ av hårprodukter du behöver beror naturligtvis på vilken hårtyp du har och vilka önskemål du har. Kérastase har flera linjer som är lämpliga för alla, men som tar upp specifika problem, till exempel Genesis för håravfall, Specfique för hårbotten och Resistance för skadat hår. Det finns också linjer som är inriktade på specifika hårtyper som Curl Manifesto för lockigt hår, Blond Absolu för blont hår och Chroma Absolu för färgat hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.