fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Kérastase Blond Absolu

För alla blondiner är det viktigt att ha rätt hårvård och skydd. Med Kérastase Blond Absolu kan du ta hand om ditt blonda hår på bästa sätt samtidigt som du behåller den önskade färgtonen. Särskilt blont hår behöver bra vård! Förutom den goda vården med Blond Absolu finns det också produkter som ser till att ditt hår förblir vackert kallt blont. Upptäck Kérastase Blond Absolu-produkterna nedan!

 


Blonde Absolu från Kérastase

Kérastase Blond Absolu-sortimentet syftar till att optimalt vårda ditt blonda hår och få fram de rätta färgtonerna. Blont hår, särskilt om det är blekt, behöver stark vård. Detta kommer i Kérastases Blond Absolu från hyaluronsyra och edelweissolja. Hyaluronsyra ger djupt återfuktning till håret, minskar frissighet och ökar glansen. Näringen från Edelweiss gör håret mer motståndskraftigt och skyddat.

Blond Absolu-produkter

Blond Absolu-sortimentet är utformat för att skapa en personlig rutin för blont, blekt eller blekt hår. Färgen på blont och blekt hår påverkas snabbt av underliggande toner. Blond Absolu-sortimentet har därför produkter som är särskilt inriktade på att vårda och underhålla färgtonerna i ditt hår.

För ett bra resultat rekommenderar vi att du använder ett schampo och balsam samt en vårdande mask. Vilka produkter du vill kombinera beror på ditt hår och vilka problem du har. Ett bra basbalsam är till exempel Blond Absolu Cicaflash. För de olika typerna av blont hår har vi sammanställt Blond Absolu-produkterna i ett set som passar de problem som är vanligast för blont hår!

Om du söker djupare vård, eftersom ditt blonda hår har skadats av avfärgning, finns de extra vårdande Blond Absolu-produkterna. Schampot Bain Cicaextreme har en rik krämig formula för vård under tvätt och Masque Cicaextreme ger intensiv återfuktning som avfärgat hår behöver!

Kérastase Silver Shampoo

Inom Blond Absolu-sortimentet finns också många blondas favoritschampo Silver. Kérastase Silver Shampoo, som kallas Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet in full, är fyllt med lila pigment för att avlägsna varma och gula toner från ditt blonda hår. Med Kérastase Blond Absolu Silver Shampoo återställer du den svala färgen i ditt hår för en vacker askblond look.

Om du behöver ännu mer neutralisering eller föredrar att använda ditt favoritschampo tillsammans med en färgneutraliserande produkt kan du också välja Blond Absolu Masque Ultra-Violet. Denna har också de lila pigmenten som neutraliserar gula undertoner.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.