fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Kérastase Chroma Absolu

Färgat hår behöver ordentlig vård eftersom färgningsprocessen påverkar ditt hår. Med rätt skötsel kan du återställa ditt hår och behålla din nya hårfärg vackert längre! Kérastase Chroma Absolu har utvecklats speciellt för detta ändamål. Med olika produkter är denna serie inriktad på att vårda färgat hår. Med Kérastase Chroma Absolu kan du ge ditt färgade hår en komplett vårdrutin!


Vårda färgat hår med Kérastase Chroma Absolu

Använd Kérastase Chroma Absolu för att vårda ditt färgade hår. Denna nya serie för färgat hår är utformad för att stärka, ge näring och återfukta ditt hår. Tre av fem kvinnor har färgat hår och 85 procent är oroliga för de skador som färgningsprocessen orsakar. Chroma Absolu hjälper till med detta och fokuserar på att vårda djupt in i hårfibrerna så att håret skyddas bättre och färgen håller sig levande längre.

Kérastase Chroma Absolu produkter

Det finns 7 Kérastase Chroma Absolu-produkter för fullständig vård av färgat hår. Alla dessa produkter är berikade med en trio av aminosyra, vinsyra och mjölksyra. Tillsammans med kraften i Centella Asiatica-växten ger den hårvård. Med en hel rad produkter för rengöring, konditionering och specifik vård för speciella hårtyper kan du skapa en Chroma Absolu-rutin! På så sätt kan du njuta av ditt färgade hår länge!

Chroma Absolu Schampo

Det finns två Chroma Absolu Shampoos som har samma effekt på ditt hår. Skillnaden ligger i vilka hårtyper de är lämpliga för. Båda ger en mild rengöring av håret som utgör grunden för en hälsosam rutin för färgat hår. Om du har medium till tjockt hår, är Chroma Absolu Bain Chroma Respect Riche perfekt för dig. Chroma Absolu Bain Chroma Respect har en lättare formula som gör att fint hår behåller sin volym och inte tyngs ner.

Kerastase Chroma Absolu Fondant Cica Chroma

Mest populär är **ONBEKEND**. Detta balsam för färgat hår har en kraftfull formula som fyller på poröst hår och skyddar din nya hårfärg! Med tillsats av Amino Acid och Centella Asiatica mjukar och stärker Chroma Absolu Fondant Cica Chroma ditt hår!

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.