fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Kérastase Curl Manifesto

Den nya Kérastase Curl Manifesto-serien erbjuder optimal vård och återfuktning för lockigt hår. Kérastase Curl Manifesto har ett brett utbud av produkter som du kan mixa och matcha för att skapa den perfekta rutinen för din locktyp. Kérastase har erbjudit en lösning på alla hårproblem i över 50 år. Kérastase har byggt upp denna expertis med salongsanpassade produkter för den ultimata behandlingen hos frisören. För att fortsätta dessa behandlingar hemma erbjuder Kérastase ett brett sortiment av produkter för optimal hårvård och styling för alla hårtyper. Upptäck själv det läckra Kérastase Curl Manifesto-sortimentet nu och få dina lockar att ploppa fram igen!


Fördelar friska lockar med Kérastase Curl Manifesto

Med Kérastase Curl Manifesto kan du ge dina lockar den vård och uppmärksamhet de behöver och förtjänar. Friska lockar ser förstås bra ut, men de erbjuder många fler fördelar!

    • Hälsa: Genom att ta väl hand om lockarna säkerställs att hårbotten förblir frisk och att hårsäckarna inte skadas, vilket resulterar i friskare hår.
    • Definition och textur: Välskötta lockar är mjukare, mer definierade och har mer textur, vilket gör att de ser mer naturliga och voluminösa ut.
    • Minimerar frissighet och knutar: Grooming kan bidra till att minimera frissighet och knutar, vilket gör det betydligt lättare att underhålla lockarna. Tvätta ditt hår med Kérastase Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur och säkerställ underbart återfuktat hår!
    • Mindre skador: God vård kan bidra till att minska skadorna på håret, vilket förlänger lockarnas livslängd. Använd till exempel Kérastase Curl Manifesto Masque Beurre Haute Nutrition.
    • Bättre stil: Välskötta lockar är lättare att styla och håller formen längre, vilket gör att de ser bättre ut.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.