fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Kérastase Densifique

För att motverka håravfall och tunnare hår finns Kérastase Densifique-produkter. Produkterna i Kérastase Densifique-serien behandlar hårproblem med en speciell ritual. Med hjälp av förtätande tekniker med hyaluronsyra och intracyklan blir dina lockar starkare, tjockare och mer återfuktade. Kérastase Densifique-serien innehåller både produkter för kvinnor och produkter för män. Utforska vårt sortiment och njut av ditt friska hår.


Produkterna från Kérastase Densifique

Produktlinjen innehåller ett vårdande schampo och ett stärkande balsam. Den innehåller också en hårmask och ett serum. Med dessa produkter bekämpar du tunnare hår och får mer volym. Eftersom de också ökar hårets motståndskraft kommer resultatet av ditt hår att hålla längre. Även mäns hår kan naturligt bli tunnare, vilket är anledningen till att Kérastase har tagit fram en produktserie speciellt för män: Kérastase Densifique Homme. Med dessa produkter kan män njuta av ett förbättrat hår. Detta beror på att produkterna stärker håret och förbättrar hårets täthet.

Stärka håret med Kérastase Densifique

Produkterna i Kérastase Densifique-serien innehåller flera aktiva ingredienser som stärker håret inifrån och ut. Dessa är bland annat stemoxydin och hyaluronsyra. Dessa ingredienser förbättrar hårets tillväxt och täthet, återfuktar och mjukgör håret och ger det mer lyster. Så i slutändan säkerställer produkterna i linjen ett friskare och glansigare hår.

Hur använder man produkterna?

Kérastase Densifique-produkterna är enkla att använda: du applicerar schampot i vått hår. Massera sedan in det och skölj. Applicera sedan balsamet och låt det verka i några minuter. Efter sköljningen kan du styla håret med till exempel hårmousse eller serum. Om du vill ta ännu bättre hand om ditt hår kan du lägga till Kérastase Densifique hårmask i din rutin innan du tvättar håret.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.