fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Kérastase Discipline

Lider du ofta av frissighet och är ditt hår svårt att styla? Med Kérastase Discipline-produkter kan du göra ditt hår lätthanterligt och smidigt! Du kan få ditt hår helt under kontroll. Kérastase Discipline är lämplig för frissigt, lockigt och afro-hår och hjälper till att förebygga ostyrigt och torrt hår.


Slätt och frissfritt hår

Alla med ostyrigt hår drömmer om ett slätt och frissfritt hår! Det är det som Kérastase Discipline är speciellt utformad för. Detta är en avancerad serie produkter som utvecklats med den senaste tekniken och med Kérastases högsta koncentration av Pro-Keratin. Kérastases Discipline-serie ser till att lockigt och afro-hår förvandlas tillbaka till mjukt och frissfritt hår.

Hela serien syftar till att se till att lockigt och afrohår lätt kan formas genom att börja med rätt vård. Produkterna ger rätt näring och vård som minskar frissighet och får håret att glänsa vackert. För lockigt hår och afrohår finns också Kérastases Curl Manifesto-serie. Förutom vård innehåller den även stylingprodukter som passar bra ihop med Discipline-produkter.

Kérastase Discipline-produkter

Men vilken av de många Kérastase Discipline-produkterna behöver du? Serien innehåller en komplett rutin som du kan mixa och matcha som du vill, så att den passar perfekt för din hårtyp och dina hårproblem.

Discipline schampo

Det finns inte mindre än 3 olika typer av Discipline Shampoo. De olika typerna har alla sina egna fördelar och egenskaper. Till exempel är (produktlänk|3556|Discipline Bain Fluidealiste) utformad för hår som är svårt att hantera fint hår. Den krämiga formulan gör att håret känns mjukare och mindre benägen att frissas.

{product link|12963|Discipline Bain Fluidealiste Gentle) är faktiskt lämplig för torrt och känsligt hår. Discipline Shampoo är nämligen sulfatfritt och rengör därför mindre hårt, vilket gör att håret blir mindre uttorkat. Slutligen har vi Discipline Oleo Relax shampoo. Detta schampo är berikat med olja för att göra håret mer lätthanterligt och ge det en vacker glans!

Disciplin Oleo Relax

En underkategori är Discipline Oleo Relax-produkterna. De är lämpliga för starkt lockigt hår och afrohår som är svårt att styla. Med tillsats av olika oljor ger den god återfuktning och näring som hjälper till att mjuka upp håret och ger det en vacker glans.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.