fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Kérastase Elixir Ultime

Med de berömda Kérastase Elixir Ultime-produkterna har många kvinnor i åratal njutit av komfort och lyx. Flera rika oljor ger gnistrande glans i kombination med en ljuvligt förförisk doft. Särskilt Kérastase Elixir Ultime hårolja är en favoritprodukt bland många på grund av dess läckra träiga orientaliska doft.


Elixir Ultime Kérastase

Kérastase Elixir Ultime-produkterna sågs främst som en fin linje som du kunde använda för att göra ditt hår vackrare. Syftet med Kérastase Elixir Ultime är därför att bekämpa tråkigt hår med kraftfulla oljor utan att tynga ner håret. Denna blandning av oljor kallas Elixir Ultime Oleo complex och innehåller bland annat kameliaolja. Med tillägget av Marulaolja vårdas håret även inifrån. Hur? Hårfollikeln är bättre återfuktad och skyddad så att ditt hår blir bättre omhändertaget och kommer att glänsa inifrån och ut. Dessutom är produkternas konsistens lättare än andra håroljor så produkterna tynger inte ner ditt hår!

Förebygg tråkigt hår med Kérastase Elixir Ultime

Med de olika produkterna i denna serie kan du få ditt hår att glänsa igen. Elixir Ultime-produkterna kompletterar varandra bra och kan användas för att skapa en komplett rutin mot tråkigt hår. Schampot, balsam och masken passar bra ihop. Med detta väljer du sedan en olja som passar din hårtyp. Alla innehåller ingredienser som gör håret smidigare, friskare och framför allt glansigare! Men du kan även använda Elixir Ultime bra i kombination med andra Kérastase-produkter.

Kérastase Elixir Ultime Oil

Favorit i den här serien och kanske i hela varumärket är håroljorna. Det lyxiga utseendet och den goda effekten gör dem väldigt populära. Oljorna innehåller fuktgivande och närande ingredienser som återställer glans och god effekt till tråkigt hår.

Elixir Ultime L'Huile Originale

För många är Elixir Ultime L’Huile Originale ett måste i badrummet. Denna hårolja innehåller en blandning av oljor som ger håret en hälsosam glans. Varje år lanseras också en limited edition av denna hårolja med ett unikt utseende.

Elixir Ultime L'Huile Rose

För färgat hår rekommenderar vi Elixir Ultime L’Huile Rose. Denna hårolja är speciellt för matt färgat hår och ser till att din hårfärg håller sig vacker längre genom att ge ett bra UV-skydd. Till skillnad från Originale har L'Huile Rose en härlig blommig doft!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.