fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Kérastase Fusio Scrub

Om du letar efter en produkt som förvandlar din hårbotten och ger ditt hår en hälsosam boost, bör du definitivt träffa Kérastase Fusio Scrub. Salontotal.se På , kan du enkelt köpa denna fantastiska produkt och njuta av dess fördelar. Kérastase Fusio Scrub erbjuder en unik formula som rengör på djupet, exfolierar och vitaliserar din hårbotten.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Ultimat hårbottenvård med Kérastase Fusio Scrub

Kérastase Fusio Scrub har tagit hårvårdsvärlden med storm med sin innovativa inställning till hårbottenvård. Här är några av de fördelar som gör att den är så älskad av både professionella och konsumenter:

  • Djuprengöring: Kérastase Fusio Scrub rengör hårbotten grundligt och tar effektivt bort uppbyggda rester från stylingprodukter, talg och föroreningar. Den garanterar en fräsch och ren hårbotten, vilket resulterar i friskare hår.
  • Exfoliering: De exfolierande partiklarna exfolierar försiktigt hårbotten. Detta hjälper till att avlägsna döda hudceller och stimulerar blodcirkulationen, vilket ökar hårväxten.
  • Grooming och återfuktning: Förutom att rengöra och exfoliera ger Kérastase Fusio Scrub även vård och återfuktning till hårbotten. Formulan är berikad med vårdande ingredienser som lugnar, återfuktar och balanserar hårbotten.
  • Förbättrad hårhälsa: Genom att noggrant vårda hårbotten bidrar denna skrubb till en bättre allmän hårhälsa. Den hjälper till att minska klåda, irritation, fjällning och överdriven talgproduktion, vilket gör att ditt hår ser friskare och vackrare ut.

Hur man använder Kérastase Fusio Scrub

Att använda Kérastase Fusio Scrub är enkelt och effektivt. Följ dessa steg för bästa resultat:

  • Steg 1: Fukta håret ordentligt.
  • Steg 2: Applicera en liten mängd Kérastase Fusio Scrub i hårbotten.
  • Steg 3: Massera försiktigt in skrubben i hårbotten med cirkulära rörelser. Fokusera på områden där det finns ansamlingar, talg eller fjäll.
  • Steg 4: Skölj noggrant med varmt vatten tills alla skrubbpartiklar har avlägsnats.
  • Steg 5: Följ upp med ditt vanliga schampo och balsam för att rengöra och återfukta håret.
  • Steg 6 : Använd Kérastase Fusio Scrub en gång i veckan eller enligt rekommendation från din hårvårdsexpert för bästa resultat.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.