fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Kérastase Nutritive

Lider du ofta av torrt hår? Blir ditt hår snabbt torrt, när du tar hand om det lite mindre eller när du har lockat eller plattat det? Välj sedan vårdande produkter från Kérastase Nutritive-serien. Produkterna ger närande vård genom att rikta in sig på hårets kärna. Genom att använda Kérastase Nutritive ger du ditt hår vård och näring. Ditt hår blir lättare att kamma igenom och känns mycket mjukare.


Kérastase för torrt hår

Ett vanligt problem är naturligt torrt och sprött hår. Växlande väder, för många behandlingar eller felaktig användning av stylingverktyg kan torka ut och skada ditt hår. Nutritive är Kérastases lösning för torrt hår. Det ser till att ditt sköra, tråkiga och torra hår får den näring det behöver. Kérastase Nutritive har ett brett utbud av fantastiska produkter som stöder håret på olika sätt. Med Kérastase Nutritive-serien kommer du aldrig mer att ha torrt hår igen.

Kérastase Nutritive-produkter

Det finns inte mindre än 11 Kérastase Nutritive-produkter, vilket gör det till en av märkets mest omfattande linjer. Det finns till exempel olika schampon för olika problem med torrt hår och extra vård är specificerad utifrån hårtyp, till exempel hårmasker för tjockt och tunt hår.

Nutritive 8H Magic Night Serum

En av våra favoritprodukter är Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum. Applicera detta serum innan du går till sängs och ditt hår kommer att få fantastisk näring under natten så att det blir återställt och friskt igen. Serumet liknar en nattkräm både vad gäller verkan och effekt. Ditt hår kommer att kännas silkesmjukt mjukt nästa dag!

Skydd vid värmestyling

Nutritive Nectar Themique ger skydd vid värmestyling. Om du lider av torrt hår är värmestyling fortfarande en känslig fråga och kan orsaka ytterligare uttorkning. Med Nutritive Nectar Thermique kan du fortfarande värmestyla torrt hår med mindre risk för skador. Dessutom gör krämen ditt hår mjukare och lättare att styla. Och som avslutning, vackert glänsande hår, förstås!

Extremt torrt hår

Nutritive är redan inriktad på torrt hår, men Magistral-produkterna har ett extra fokus på extremt torrt hår. Dessa 3 produkter är extra rikligt fyllda med antioxidanter och därför intensivt vårdande. Magistral-produkterna finns som schampo, mask och leave-in-kräm. Du kan använda dem när du lider av extremt torrt hår och vill ge det en extra boost. Så att ditt hår återfår sitt friska utseende.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.