fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Kérastase Resistance

Lider du av skadat sprött hår? Använd då Kérastase Résistance-produkter så stärks ditt hår inifrån. Den silkeslena formulan innehåller aminosyror och ceramider som förbättrar hårets elasticitet från rot till topp. Med de olika Kérastase Resistance-produkterna kan du ta hand om och reparera ditt skadade hår från rot till topp!


Resistance Kérastase för skadat hår

Kérastases linjer är alla inriktade på en hårtyp eller ett hårproblem. Resistance är Kérastases svar för skadat hår. Denna linje innehåller produkter som syftar till att reparera skadat hår och förebygga ytterligare skador. Kérastase Resistance består av tre underlinjer; Force Architecte, Extentioniste och Therapiste. Resistance Extentioniste. Force Architecte ger grunden för en hälsosam reparation. Om du har en önskan om att få håret att växa länge men lider av skador behöver du Resistance Extentioniste. Aminosyrorna och ceramiderna gör ditt hår mer motståndskraftigt mot brott samt får ditt hår att glänsa genom att skapa en blank yta. Linjen är lämplig för svaga hårtyper.

Kraftigt skadat hår behöver en extra stark reparation med Resistance Therapiste! Dessa produkter innehåller extra vårdande ingredienser som reparerar och skyddar håret, vilket också förhindrar ytterligare skador på håret. Så med dessa 3 underlinjer kan du ta hand om ditt skadade hår på bästa möjliga sätt!

Kérastase Resistance Shampoo

Rengör ditt hår till exempel med Kérastase Resistance Shampoo Bain Extentioniste för att hålla dina lockar fräscha, starka och rena. Schampot tar bort smuts, överflödig olja från hårbotten och andra orenheter. För att få känsligt hår långt behöver du främja hårväxten, ta väl hand om håret i längderna och skydda mot hårbrott och kluvna toppar. Detta schampo hjälper till att rengöra och stimulera hårbotten för en hälsosam tillväxt.

Kérastase Resistance Conditioner

Därefter balsamerar du dina rena lockar med Kérastase Resistance Soin Premier Therapiste balsam för att skapa ett vårdande lager runt hårstrået. Vill du ha lite extra vård? Applicera då Kérastase Resistance Masque Force Architecte på längderna och topparna av ditt hår och låt masken verka i fem minuter. Sprött hår kommer att vara ett minne blott!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.