fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Kérastase Soleil

På sommaren är det inte bara viktigt att skydda huden från solen, även håret behöver solskydd. Kérastase Soleil-sortimentet svarar på detta med olika produkter. Märket har både hårvård för efter en dag i solen, men också skydd för när du solar!

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Kérastase Soleil hårvård

På våren och sommaren kan du naturligtvis njuta av solen igen! Numera vet vi dock att solbadning inte bara är roligt och att för mycket UV-strålning är dåligt för huden. Det är inte bara huden som utsätts för solen, även håret påverkas negativt av solen. Faktum är att UV-strålar och värme kan torka ut håret, men inte bara det. När det kombineras med havsvatten eller klor påverkas håret ännu mer. Därför hjälper Kérastase Soleil hårvård till att vårda och skydda ditt hår i solen, havet och poolen!

Solskydd för ditt hår

Det är bättre att förebygga än att bota, och solskydd för håret är också bättre än att bara ta hand om det efteråt. Kérastase Soleil har därför två skyddande produkter som du använder innan du solar. Först och främst finns Soleil Creme UV Sublime leave-in som återfuktar håret och skyddar det från solens effekter i 24 timmar. Soleil Huile Sirene är ett strandspray som ger ditt hår textur som om du precis kommit från stranden utan att torka ut det! Dessutom erbjuder den även UV-skydd!

Ta hand om ditt hår efter solbadning

Förutom ett bra skydd är det ett bra sätt att hålla håret vackert och friskt att ta hand om det efter solbadet. Börja din tvättrutin med den milda Bain Apres-Soleil. Den tar försiktigt men effektivt bort klor, salt och sand från ditt hår. Kokosnötsvatten och E-vitamin hjälper håret att återhämta sig, följt av Soleil Masque Apres-Soleil. Med en mjölkaktig gelformula ser denna mask till att ditt hår får näring och fukt. Tack vare sin konsistens absorberas den lätt i håret och tynger inte ner det. Efter detta är ditt hår väl omhändertaget efter en dag i solen, vid poolen eller på stranden. Naturligtvis är det bäst att skydda och vårda håret med en kombination av Kérastase Soleil solprodukterna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.