fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Volumifique

Ge en ny boost till ditt hår med Kérastase Volumifique! För ett vackert gäng lockar eller en lekfull våg i håret är drömmen för många kvinnor med fint hår. Hittar du inga produkter som ger ditt hår mer volym och är det en kamp varje morgon att komma ut genom dörren i tid eftersom du inte kan få håret i form? Välj då Kérastase Volumifique-serien. Produkterna ger ditt hår volym och lätthet. Har du varit ett fan i flera år eller provar du det för första gången? Låt Salontopper få veta din erfarenhet av Volumifique-serien!

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Hur Volumifique fungerar

Kérastase Volumifique-serien fungerar på följande sätt. Dina hårrötter lyfts upp och hårets struktur omdefinieras! Detta gör det lättare att styla ditt hår. Denna serie är särskilt utformad för att ge fint och tunt hår volym och fyllighet, utan att tynga ner det. Produkterna i Kérastase Volumique-serien är berikade med aktiva ingredienser och är testade för effektivitet och säkerhet. Oavsett om du letar efter en lösning för att öka volymen i ditt hår eller om du bara söker stärkande vård, erbjuder Kérastase Volumique ett sortiment som uppfyller alla dina hårbehov. Få ditt hår att känna sig fylligt och full av energi igen med produkter från Kérastase Volumique-sortimentet.

Stärk ditt hår

Har du en specifik önskan för ditt livlösa hår? Volumifique-sortimentet har förmodligen något för det! Har du till exempel ofta problem när du letar efter ett bra balsam, eftersom ditt hår behöver vård men ett tjockt balsam tynger ner ditt hår ännu mer? Kérastase Volumifique Gelee Volume erbjuder en lösning för ditt hår. Detta balsam innehåller nämligen ett Fibrexpans Complex som gör ditt hår spänstigt och ger det mer volym! Ditt hår blir mjukare utan att tynga ner det.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.