fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Keune Conditioner

Keune Conditioner erbjuder ett brett sortiment av balsam som är utformade för att tillgodose olika hårbehov. Oavsett om du letar efter ett balsam för färgat hår, torrt hår eller skadat hår har Keune en produkt som passar ditt hår. Keune Conditioner innehåller högkvalitativa ingredienser som mjukgör, återfuktar och skyddar håret från ytterligare skador. Keune balsam är dessutom fria från sulfater och parabener, vilket innebär att de är skonsamma mot hårbotten och inte skadar håret.

 


Så här fungerar Keune Conditoner

Ett balsam är en hårvårdsprodukt som används efter hårtvätt. Den är utformad för att mjuka upp, släta ut och återfukta håret. Conditioners finns i olika typer, bland annat leave-in, sköljning och djupkonditionering. De består av ingredienser som hjälper till att släta ut hårets nagelband och återfukta håret så att det blir mjukt och glänsande. Här är två exempel på topprodukter från Keune:

Keune Care Conditioner

Ett av de mest populära balsamerna från Keune är varianterna av Keune Care Conditioner. Dessa produkter är speciellt utformade för att återfukta och reparera torrt och skadat hår. De innehåller aktiva ingredienser som provitamin B5 och sheasmör som ger näring åt håret och skyddar det från ytterligare skador. Keune Care Conditioner kan användas dagligen och eftersom det finns flera varianter finns det en lämplig produkt för varje hårtyp.

Keune Silver Conditioner

Ett annat populärt Keune balsam är Keune Silver Conditioner. Denna produkt är speciellt utformad för att vårda och neutralisera blont, grått och vitt hår. Balsamet innehåller lila pigment som neutraliserar de gula tonerna i håret, vilket gör att det ser ljusare och mer strålande ut. Keune Silver Conditioner innehåller dessutom aktiva ingredienser som veteprotein och provitamin B5 som ger näring och fukt åt håret. Detta balsam kan också hjälpa till att skydda håret från ytterligare skador orsakade av yttre faktorer som UV-strålar.

Vikten av Keune Conditioner

Att använda ett balsam är viktigt för att bibehålla ett friskt hår. När vi tvättar vårt hår kan det förlora naturliga oljor och fukt. Detta kan leda till torrt, skadat och sprött hår. Ett balsam hjälper till att fylla på dessa förlorade oljor och fukt och håller håret friskt och återfuktat. Att använda ett balsam kan också hjälpa till att minska trassel och knutar i håret och göra det lättare att kamma.

Hur man använder Keune Conditioner

För att få bästa resultat med Keune Conditioner är det viktigt att använda det på rätt sätt. Efter att ha tvättat håret med schampo applicerar du en liten mängd balsam i håret. Fördela balsamet jämnt i hela håret, med fokus på topparna och längderna av håret. Låt balsamet verka i några minuter och skölj sedan noggrant med vatten.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.