fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Keune Blend

Keune Blends populära produkter får naturligtvis inte saknas i det breda utbudet på Salontotal.se. Var och en av dessa produkter har sina egna specifika egenskaper och lämpar sig för olika hårbehov. De är ett absolut måste för alla som vill ge sitt hår det där lilla extra i form av vård och styling. Vi ska förklara för dig varför Keune Blend är så populära produkter bland hårstylister och andra hårälskare. Vem vet, kanske kommer du snart inte kunna leva utan dem!

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Keune Blend Uppfriskande spray

Keune Blend Refreshing Spray är en idealisk produkt för personer med livlöst och tråkigt hår. Denna spray vitaliserar håret och ger det en fräsch och hälsosam look. Refreshing Spray innehåller bland annat arganolja, som är känd för sina fuktgivande egenskaper, och koffein, som stimulerar blodcirkulationen och främjar hårväxten. Dessutom har denna spray en underbar doft som dröjer sig kvar länge.

Keune Blend Volume Powder

Keune Blend Volume Powder är ett måste för personer som vill ha mer volym i håret. Detta pulver ger håret omedelbar textur och volym utan att kännas tungt. Volume Powder innehåller bland annat risstärkelse som absorberar överflödigt fett och mattar håret. Det ger även naturlig glans och gör håret mjukt och smidigt.

Keune Blend Gloss Spray

Keune Blend Gloss Spray är en idealisk produkt för dig som vill ha naturlig glans och en hälsosam look. Denna spray ger långvarig glans och gör håret mjukt och smidigt. Gloss Spray innehåller bland annat jojobaolja, som är känd för sina fuktgivande egenskaper, och arganolja, som förbättrar hårets elasticitet.

Blend Keune Gel

Gel är en multifunktionell produkt som kan användas för att styla och fixera håret. Gelen innehåller bland annat pantenol, som återfuktar håret och skyddar det från att torka ut, och E-vitamin, som skyddar håret från yttre skador. Keune Blend Gel är lämplig för alla hårtyper och ger håret en naturlig och hälsosam look.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.