fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Keune Care

Keune Care är en hårvårdsserie som är speciellt utformad för att lösa olika hårproblem och hålla håret friskt och strålande. Keune Cares hårvårdsserie innehåller ett schampo, balsam och en hårmask. Med Keune Care säkerställer du en vacker look och bekämpar torrt och matt hår. Utforska vårt sortiment och njut av dessa fina produkter.

Sortering

Per sida
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Schampo från Keune Care

Varumärkets schampon är speciellt utformade för att vårda känslig och irriterad hårbotten. Produkterna innehåller en blandning av lugnande och lugnande ingredienser, som bisabolol och allantoin, som ser till att lugna och vårda hårbotten. Schampona är fria från sulfater, parabener och färgämnen, vilket gör dem till idealiska produkter för personer som söker milda och naturliga schampon för sin känsliga hårbotten. Dessutom är schampona utformade för att återfukta och ge näring åt torrt och skadat hår.

Keune Care balsam

För extra näring och återfuktning passar ett av balsamerna från Keunes sortiment. Balsamet innehåller en blandning av vårdande ingredienser som sheasmör och oljor. Dessa ingredienser återfuktar, ger näring och stärker håret. De hjälper också till att reparera skadat hår och skydda det från ytterligare skador, samtidigt som de ger ett friskt och glänsande utseende. Keunes sortiment innehåller flera balsam: Care Absolute Volume Conditioner för mer volym, Care Curl Conditioner för att definiera lockar och **ONBEKEND** för långvariga resultat av färgat hår. Alla balsam som Keune Care erbjuder ger extra näring och återfuktning.

Stylingprodukter från Keune Care

Efter att ha tvättat och vårdat håret med märkets schampo och balsam kan du använda stylingprodukterna för att få håret i fin form. Först och främst ger Care Curl Control Mask extra näring och återfuktning till torra lockar. Denna hårmask ska ja appliceras på vått hår och sedan sköljas ur. Varumärket erbjuder också produkter som skyddar håret mot värme från plattång, locktång och fön: Keune Care Vital Nutrition Thermal Cream. Dessutom kan du styla ditt hår med lotion, hårspray och olja från Keunes hårvårdssortiment.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.