fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Keune hårpasta

Keune Hair Paste är en professionell stylingprodukt från det nederländska märket Keune Haircosmetics. Denna stylinglinje är speciellt utformad för frisörer och stylister som söker en mångsidig och pålitlig produkt för att skapa olika frisyrer. Keune Hair Paste är lämplig för olika hårtyper och texturer och erbjuder stark stadga med en matt finish. Keune Hair Paste finns i olika varianter såsom dry paste, power paste och premier paste. Utforska sortimentet och njut av ditt vackert stylade hår.

 

Sortering

Per sida
Pris

Typer av Keune Hair Paste

Keune Hair Paste finns i flera varianter, bland annat Keune Power Paste och So Pure Molding Mud . Varje stylingprodukt har unika egenskaper och fördelar och kan användas med olika stylingtekniker. Keune Power Paste är till exempel en stark stylingpasta som lämpar sig för kort till medellångt hår. Pastan ger extremt stark stadga och kan användas för att skapa olika frisyrer, från en snygg look till en rufsig stil. Pastan har en matt finish och kan appliceras i torrt hår för ett långvarigt resultat.

Användning av Keune Hair Paste

Hårpastan kan användas för att skapa olika frisyrer och looks. När du har hittat den Keune Hair Paste som passar dina behov kan du applicera den i rent och torrt hår. Detta gör att pastan kan fästa bra och ge önskad fasthet. När du applicerar tar du en liten mängd Keune Paste och formar håret till önskad stil. Se till att du inte använder för mycket av produkten, eftersom det gör ditt hår för tungt och gör det svårt att skapa en frisyr. Efter applicering kan du välja att kamma igenom ditt hår för att säkerställa att rätt mängd av produkten finns kvar.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.