fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Keune Schampo

Upptäck ditt favoritschampo från Keune nu! Oavsett om du letar efter ett vårdande, färgbevarande eller återuppbyggande schampo har Keune allt. Med många års erfarenhet av hårvård och ett engagemang för kvalitet och innovation kan du vara säker på att du med ett Keune Shampoo får den bästa vården för ditt hår. Så vad väntar du på? Köp ditt favoritschampo från Salontotal.se idag och upptäck fördelarna med ett friskt och glänsande hår!

Sortering

Per sida
Featured
Hårbottenproblem
Ingredienser
Pris

Ursprung till Keune

Keune uppstod 1922 när Jan Keune, en frisör i Amsterdam, skapade sin egen produkt. Dess framgång ledde till grundandet av Keune Haircosmetics, som växte till ett internationellt erkänt varumärke för högkvalitativa hårvårdsprodukter. En av de mest kända produkterna är Keune Shampoo. Det är känt för sin utmärkta kvalitet och sina naturliga ingredienser. Varumärket erbjuder ett brett utbud av schampon för olika hårtyper, inklusive återfuktande, volymgivande och mjälldämpande schampon.

Vad står Keune för?

Keune står för kvalitet, innovation och professionalism inom hårvård. Som ett starkt varumärke förblir Keune engagerat i att tillhandahålla hårprodukter. Genom att göra det syftar varumärket till att stödja frisörer runt om i världen med lösningar för olika hårtyper och stilar.

Keunes sortiment

Varumärket har ett omfattande sortiment av hårvårdsprodukter, inklusive Keune-schampon, balsam, stylingprodukter och färgbehandlingar. Varumärket fokuserar på innovation och professionalism, vilket gör det möjligt för frisörer och konsumenter att ha ett friskt och snyggt hår.

Populärt val

Ett populärt Keune-schampo är Care Vital Nutrition Shampoo. Detta Keune-schampo är särskilt utformat för torrt och skadat hår och innehåller naturliga ingredienser som sheasmör och jojobaolja för att ge näring och återfukta håret. Resultatet är ett friskt, glänsande och mjukt hår. En annan favorit är Care Silver Savior Shampoo, som är utformat för att neutralisera gulhet och missfärgningar i blont, grått eller blekt hår. Schampot innehåller lila pigment som ljusar upp håret och ger det en sval blond nyans.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.