fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Tinta Color Keune

Tinta Color Keune är en av de mest populära färgprodukterna i frisörvärlden. Varumärket har byggt upp ett gott rykte som tillverkare och leverantör av högkvalitativa hårfärgningsmedel. Tinta Color Keune är känt för sin utmärkta kvalitet, sina rika färger och används av professionella frisörer över hela världen. Hårfärgningen finns i många olika färger och nyanser, vilket gör att den passar alla. Upptäck Tinta Color Keune hos Salontopper och njut av din hårfärg under lång tid.

 

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
Pris

Fördelar Tinta Color Keune

En av de största fördelarna med Tinta Color Keune är att den har ett mycket brett färgutbud. Från naturliga nyanser till ljusa, levande färger. På grund av det breda utbudet passar Tinta Color Keune för alla hårtyper och du kan skapa vilken hårfärg och hårlook som helst. Dessutom stannar Keunes produkt vackert i håret under en längre tid, vilket gör hårfärgen idealisk för personer som vill byta hårfärg under en längre tid. Dessutom är hårfärgen pålitlig och säker att använda. Märket använder de senaste och bästa ingredienserna för att säkerställa att effekten är synlig under en längre tid, utan att skada ditt hår. Så, särskilt för personer som vill färga sitt hår oftare, är Keunes Tinta Color en bra lösning.

Bästa resultat från Keune

För att få det bästa resultatet av Keune's Tinta Color rekommenderas att du använder de andra produkterna från Keunes serie efter att du har färgat ditt hår. Med dessa hårvårdsprodukter kommer det färgade håret att vårdas ännu mer och du kan njuta av ditt färgade hår längre. Produkterna från Keunes sortiment omfattar schampo, balsam, hårmasker och leave-in-masker. Genom att använda dessa produkter ser du till att ditt hår förblir återfuktat och närat, samtidigt som det hjälper till att reparera skadat hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.