fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Keune Vax

Om du letar efter det bästa Keune Wax för att styla ditt hår, har du kommit till rätt ställe på Salontotal.se. På Salontotal.se hittar du ett brett utbud av Keune Wax-produkter. Oavsett om du letar efter ett vax med stark stadga eller ett vax som återfuktar och skyddar håret, hittar du allt på Salontotal.se! Keune Wax är en högkvalitativ stylingprodukt som passar alla hårtyper. Varumärket är känt för sin kvalitet och innovation och har en lång historia inom hårvårdsindustrin. Detta vax är en favorit bland frisörer och kunder runt om i världen på grund av dess utmärkta prestanda och mångsidighet. Upptäck det själv nu!


Stilbildande Keune-vax

Ett av våra mest sålda Keune Wax är Style Forming Wax, som passar alla hårtyper. Att det är en så populär produkt har sina goda skäl. Detta Keune-vax ger nämligen fast stadga och en naturlig glans utan att tynga ner håret. Style Forming Wax är perfekt för att styla olika looker, från en snygg slickad baksida till en rörig beachy look. Det är också lätt att styla om under dagen, vilket gör det perfekt för personer som gillar att styla sitt hår utan att spendera mycket tid på att uppdatera sin look. Keune Wax är lätt att applicera och fördela i hela håret, och det ger bra stadga hela dagen. Produkten är också vattenlöslig, så den är lätt att tvätta ur och lämnar inga rester i håret.

Keune Hair Wax vårdar och skyddar

Det fina med Keune Wax är att det inte bara ger stark stadga och textur, utan också vårdar och skyddar håret. Produkterna innehåller naturliga ingredienser som bivax, sheasmör och mineraler som vårdar och återfuktar håret utan att tynga ner det. Om du letar efter ett vax av hög kvalitet som håller ditt hår friskt samtidigt som det ger utmärkt styling är Keune Wax det perfekta valet för dig. På Salontotal.se kan du hitta ett brett urval av Keune Wax-produkter och dra nytta av de bästa priserna och snabb leverans. Så vad väntar du på? Upptäck fördelarna med detta vax och köp din favoritprodukt idag på Salontotal.se!

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.