fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

KIS balsam

KIS balsam är lösningen för att bekämpa skadat, torrt och livlöst hår. KIS står för Keratin Infusion System: märkets produkter innehåller keratin. Denna ingrediens återfuktar och stärker ditt hår. KIS balsam är en av de produkter som du använder enkelt och som ger voluminösa resultat. Upptäck KIS balsam från Salontopper och njut av ditt friska hårhuvud.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Pris

Ingredienser i KIS balsam

KIS balsam är utformat för att ge näring och fukt åt håret. Det innehåller en blandning av naturliga oljor och keratin som hjälper håret att återhämta sig från skador. Detta återställer glans och volym i håret. Keratinet i balsamet hjälper till att stärka håret och skydda det från ytterligare skador när ingrediensen omsluter håret. Det ger också skydd mot yttre faktorer som UV-strålar och värme från stylingverktyg som locktänger. Balsamet finns i olika formler som är utformade för specifika hårtyper och problem. Det finns till exempel ett speciellt balsam för fint hår, färgat hår, lockigt hår eller skadat hår. Varje formula innehåller speciella ingredienser och näringsämnen som uppfyller de specifika behoven hos den aktuella hårtypen.

Användning av KIS balsam

KIS balsam är lätt att använda efter att håret har tvättats med schampo. Balsamet kan appliceras på vått hår och ska fördelas väl i hårets längd. Låt balsamet verka i några minuter och skölj sedan noggrant med vatten. För bästa resultat kan KIS balsam användas regelbundet, beroende på vad håret behöver. En av fördelarna med balsamet är att det gör håret extra mjukt och lätthanterligt. Genom att återfukta och ge det näring kan det lätt kammas och stylas. Dessutom hjälper balsamet till att bibehålla hårfärgen genom att skydda den från att blekna och hjälpa till att förhindra att håret ser matt och livlöst ut.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.