fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

KIS lämnar in

KIS leave in är en hårvårdsprodukt som ger näring och skyddar ditt hår. Efter att ha tvättat håret kan KIS leave in appliceras. Produkten är lätt att använda för att styla håret och skydda det mot värme, utan att behöva skölja ur det. Dessutom är KIS leave in lämplig för alla hårtyper. Upptäck vårt sortiment och njut av ditt vackra hårhuvud.

Sortering

Per sida
Featured
Typ av gåva
Pris

Varför KIS lämnar in?

KIS leave in innehåller keratin som huvudingrediens, vilket är ett naturligt protein som förekommer naturligt i vårt eget hår. Keratin stärker och skyddar ditt hår från skador. Produkten innehåller även många andra bra ingredienser som provitamin B5. Detta hjälper till att återfukta och ge näring åt håret. Dessutom hjälper proteinerna till att göra håret silkeslent och glänsande. En stor fördel med produkten är att den passar alla hårtyper. Den kan användas för att definiera och återfukta lockigt hår, på fint hår för att ge volym och på skadat hår för att hjälpa till att reparera det.

Användning av KIS leave in

KIS leave in är lätt att använda. Du kan tvätta håret som du normalt skulle göra och sedan applicera en liten mängd av produkten på handdukstorkat hår. Du bör applicera produkten jämnt över håret och sedan kan du borsta igenom det för att fördela leave in jämnt. KIS leave in behöver inte sköljas ut efter att ha blött in. Produkten kan användas dagligen för att skydda håret mot värme och kan användas som en stylingprodukt. På så sätt ger leave in extra glans. Om du har färgat hår är produkten idealisk: den hjälper färgen att hålla längre och ger skydd mot att färgen bleknar.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.