fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

KIS färgkarta

När det gäller hårfärg är KIS färgskala ett oumbärligt verktyg för frisörer och stylister. Färgkartan ger en tydlig översikt över de olika hårfärgningsfärger som erbjuds av KIS varumärke. KIS färgkarta innehåller olika naturliga och trendiga färger. De unika färgnamnen och numren på kortet gör det ännu enklare att hitta rätt färg. Upptäck KIS färgkarta hos Salontopper och se enkelt vilken färg som passar bäst för dig.

Sortering

Per sida
Pris

Varför KIS-färgkartan?

KIS färgkarta är ett verktyg för frisörer och stylister för att se olika färger på en gång. Med detta kort kan frisören tillsammans med kunden se vad som bäst passar kundens önskemål. På färgkortet kan man bland annat se olika färgnyanser, olika toner, highlights och lowlights. Kartan är indelad i olika färggrupper, vilket gör det ännu lättare att jämföra färger. Grupperna är till exempel indelade i brun, röd, svart och blond. Dessutom har KIS färgkarta de unika färgnamnen och numren, vilket gör det lätt för frisörer och stylister att hitta färgen. Att välja rätt färg är viktigt eftersom en kunds utseende kan förändras. En färgkarta är därför ett användbart verktyg.

Användning av KIS färgkarta

När man använder Kis färgkarta är det viktigt att ta hänsyn till kundens hudton och naturliga hårfärg. Det är också viktigt att välja rätt framkallare och vara uppmärksam på blötläggningstiden. På så sätt kommer färgen att närmast överensstämma med färgen på kortet och säkerställa att färgen håller under en längre tid. KIS färgkarta erbjuder också ett urval av tillsatser och toners, vilket hjälper till att få den önskade färgen. Dessa tillsatser och toners används för att förstärka eller mjuka upp färgerna och vid behov kan färgen korrigeras med hjälp av dem.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.