fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

KMS lägger till volym

Behöver du lite volym i håret? KMS AddVolume-produkter ger volym åt ditt hår och förbättrar dess struktur och utseende, vilket gör att det ser fylligt och voluminöst ut. Allt du vill ha förstås! Salontopper är det perfekta stället att köpa produkter för dig som vill ge volym åt ditt hår. Oavsett om du letar efter en produkt för daglig användning eller en specifik behandling för att ge volym har Salontopper ett brett utbud av KMS AddVolume-produkter som uppfyller alla dina hårbehov. Dessutom erbjuder vi bra valuta för pengarna och utmärkt kundservice, så du kan köpa KMS AddVolume-produkter med förtroende och njuta av voluminöst hår utan bekymmer.

Sortering

Per sida
Problem med håret
Kategori
Pris

Livligt hår med KMS Add Volume

KMS Add Volume-produkterna gör håret mer levande och ger det mer rörelse, vilket gör att håret ser fräschare och friskare ut. Produkterna skyddar dessutom mot skador och stärker håret så att det ser friskare ut. Produkterna är lätta att använda och ger snabba resultat, vilket gör att ditt hår ser fylligt och voluminöst ut på nolltid. KMS AddVolume-produkterna är lämpliga för alla hårtyper och ger volym utan att skada eller tynga ner håret. Låter bra eller hur?

Här är varför du vill ha volym

Med KMS Add Volume säkerställer du mer volym i håret vilket ger så många fördelar! Vi listar gärna upp dem åt dig!

  • Volym i håret med KMS Add Volume gör håret tjockare och mer voluminöst, vilket gör att det ser bättre och vackrare ut.
  • Volym i håret gör också håret mer levande, vilket gör att det ser fräschare och friskare ut.
  • Volym i håret förbättrar hårets textur och utseende, vilket gör att det ser fylligt och voluminöst ut.
  • Volym i håret stärker också håret, vilket gör att det ser friskare och mer motståndskraftigt mot skador ut.
  • Volym i håret med KMS Add Volume ger också håret mer rörelse och rörelsefrihet, vilket gör att håret ser mer lekfullt och livfullt ut.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.