fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

KMS CurlUp

KMS CurlUp har flera hårvårdsprodukter som får dina lockar att glänsa. Ingredienserna i KMS CurlUp gör ditt hår mindre frissigt och torrt och ger dina lockar en hälsosam glans. KMS CurlUp-produkter gör det lättare att vårda och styla ditt hår. Utforska vårt sortiment och njut av dina vackra, glänsande lockar.

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
Pris

KMS CurlUp hjälper till med omsorg

KMS CurlUp-produkter är vårdande för lockigt hår. Produkterna är utformade för att förstärka lockarna och göra dem vackra. Dessutom skyddas och stärks ditt hår genom att använda produkterna. Ingredienserna återfuktar faktiskt frissigt och torrt hår och ger dig mer glans. Produkterna skyddar dessutom ditt hår från värmebehandlingar som fön och locktång. Det ger volym och håller håret glänsande.

KMS CurlUp-produkterna

KMS CurlUp:s hårvårdsserie består av olika produkter. Det finns till exempel Perfecting Lotion och Control Crčme för att styla ditt hår smidigt utan att det friserar. Dessutom är vissa produkter i serien "Curly Girl Proof". Detta är en hudvårdsmetod där produkterna hjälper dig att få de bästa lockarna. För att följa "Curly girl-metoden" får en produkt inte innehålla vissa ingredienser, till exempel alkohol eller sulfater. Med KMS CurlUp Twisting Style Balm, Control Crčme och Wave Foam kan du vara säker på att dessa ingredienser inte finns i produkten och att dina lockar därför kommer att se så bra ut som möjligt.

Användning av produkterna

KMS CurlUp-produkterna är lätta att använda. Du använder produkterna för att styla ditt hår och hålla det fint i form. Du kan använda den i torrt eller handdukstorkat hår. Du fördelar den i hela hårstrået och kan sedan låta det lufttorka eller använda en hårtork. Hela dagen kan du njuta av hur du har stylat ditt hår.

Beställ KMS CurlUp på Salontopper

Letar du efter de fina produkterna från KMS CurlUp? Då har du kommit till rätt ställe på Salontopper. Om du gör din beställning före kl. 22.00 söndag-fredag får du ditt paket levererat nästa dag. Dessutom levereras din beställning kostnadsfritt från 35 euro. Många andra har gått före dig, eftersom vi nu får 9,4 i kundomdömen.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.