fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

KMS HairPlay

Om du letar efter produkter som gör ditt hår friskare, vackrare och bättre stylat, är det lämpligt att kolla in KMS HairPlay-produkterna på Salontopper. KMS är ett ledande varumärke inom hårvårdsbranschen, känt för sina högkvalitativa produkter och den unika teknik de använder för att göra håret friskare och vackrare. KMS Hairplay-produkter är perfekta för att styla ditt hår! Och en stor fördel: de passar för alla hårtyper! Prova KMS HairPlay-produkterna från KMS själv nu!


Perfekt styling med KMS HairPlay

Hos Salontopper hittar du ett brett urval av KMS HairPlay-produkter, inklusive sprayer, vaxer, pastor och geler. Dessa produkter är speciellt utformade för att hjälpa till att styla och vårda håret utan att skada det. Produkterna innehåller speciella ingredienser som proteiner, mineraler och vitaminer som hjälper till att stärka håret och skydda det från skador orsakade av yttre faktorer. En av de största fördelarna med att använda KMS HairPlay-produkterna är den förbättrade hårkvaliteten. Produkterna hjälper till att reparera skadat hår och gör det friskare, glansigare och får dig att glänsa på nytt. Dessutom hjälper dessa produkter till att göra håret mer motståndskraftigt mot skador i framtiden, vilket leder till ett hår som ser friskare ut och känns bättre.

Stil och vård på samma gång

Att använda KMS HairPlay-produkter är också perfekt för dem som söker ett sätt att styla och vårda sitt hår på samma gång. Produkterna ger möjlighet att styla håret på olika sätt, utan att skada eller tynga ner håret. Dessutom är produkterna lätta att använda, vilket gör att du kan styla och vårda håret snabbt och enkelt. Produkterna är fria från skadliga kemikalier som sulfater och parabener, vilket gör att de passar alla hårtyper, även de med känsligt hår. Upptäck själv dessa läckra produkter från KMS HairPlay nu!

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.