fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

KMS schampo

KMS schampo är perfekt för dig som vill rengöra ditt hår på ett skonsamt och vårdande sätt. Schampot innehåller milda rengöringsmedel som rengör håret grundligt utan att skada eller torka ut det. Dessutom är KMS Shampoo lätt att använda, vilket gör att du snabbt och enkelt kan rengöra och vårda ditt hår. Låter bra eller hur? Det är därför du hittar ett omfattande sortiment av det läckra KMS Shampoo hos Salontopper!


KMS schampo för alla hårtyper

Hos Salontopper hittar du ett brett urval av KMS Shampoo, inklusive produkter för olika hårtyper, som torrt, skadat, tunt och lockigt hår. Dessa produkter är speciellt utformade för att hjälpa till att rengöra och vårda håret utan att skada det. KMS Shampoo innehåller speciella ingredienser som proteiner, mineraler och vitaminer som hjälper till att stärka håret och skydda det från skador orsakade av yttre faktorer.

Friskare och glansigare

En av de största fördelarna med att använda KMS Shampoo är den förbättrade hårkvaliteten. Detta schampo hjälper till att reparera skadat hår och gör håret friskare, glansigare och vackrare. Dessutom hjälper dessa produkter till att skydda håret från skador i framtiden, vilket leder till att håret ser friskare ut och känns friskare. Schampot KMS är dessutom tillverkat med ingredienser av högsta kvalitet, inklusive naturliga oljor, mineraler och vitaminer som hjälper till att återfukta och stärka håret. Schampot är fritt från skadliga kemikalier som sulfater och parabener, vilket gör dem lämpliga för alla hårtyper, även för dem med känsligt hår.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.