fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

KMS värmeskyddande spray

Ge ditt hår det ultimata skyddet mot hettan från stylingverktyg med KMS Heat Protection Spray! Oavsett om du regelbundet stylar, lockar eller fönar ditt hår är det viktigt att skydda dina lockar från de skadliga effekterna av värme. Med KMS Heat Protection Spray kan du använda dina favoritstylingverktyg med tillförsikt, eftersom du vet att ditt hår är skyddat mot värmeskador.

Sortering

Per sida
KMS
Problem med håret
Pris

KMS värmeskydd för alla hårtyper

Oavsett om du har tjockt, tunt, lockigt, rakt eller färgat hår ger KMS Heat Protection Spray ett värmeskydd som är skräddarsytt för alla hårtyper. Den lätta formulan bildar en osynlig barriär mellan håret och värmekällan, så att håret skyddas mot uttorkning, skador och kluvna toppar. Med denna spray kan du njuta av friheten att styla ditt hår utan att oroa dig för effekterna av värme.

Bevara ditt hårs hälsa med KMS värmeskydd

Värme kan göra ditt hår matt, sprött och livlöst, men med KMS Heat Protection Spray kan du bevara hälsan och vitaliteten hos dina lockar. Sprayen är berikad med vårdande ingredienser som återfuktar, vårdar och skyddar håret mot värmeskador. Detta gör att ditt hår ser glänsande, livfullt och friskt ut även efter regelbunden användning av stylingverktyg.

KSM Heat Protection Spray är lätt att använda

KMS Heat Protection Spray är inte bara effektiv, utan också lätt att använda för daglig styling. Spraya den jämnt i fuktigt hår innan du använder värme och du är redo att styla ditt hår. Sprayen ger ingen tung eller klibbig känsla och är lätt att borsta ur. Så du kan enkelt skapa dina favoritlooker samtidigt som du skyddar håret mot värmeskador.

Långvarigt värmeskydd med KMS Heat Protectant

Med KMS Heat Protection Spray kan du njuta av långvarigt värmeskydd för en långvarig stil. Oavsett om du väljer en rak look, vackra lockar eller vågigt hår, hjälper denna spray till att hålla din frisyr i form hela dagen. Säg hejdå till frissigt hår och hej till en långvarig, polerad stil.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.