fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

L'Anza Healing Style

Vill du ha stylingprodukter som inte bara håller ditt hår i form utan också hjälper till att reparera och skydda det? Då är L'anza Healing Style något för dig, för namnet håller vad det lovar. Serien består av avancerade stylingprodukter som syftar till att reparera och skydda ditt hår, men först och främst förstås bra styling!

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris

L'Anza Healing Style produkter

Genom ny teknik och innovationer har L'Anza Healing Style produkter som inget annat märke har. L 'Anzas stylingprodukter syftar förstås till att få ditt hår i önskad stil, men dessutom får ditt hår också en helande behandling tack vare ingredienserna och innovationerna i dessa produkter. För att guida dig genom detta lyfter vi fram de mest populära produkterna för dig!

Air Paste

Denna unika spraypaste från Healing Style har en 3-i-1-formel; textur, definition och fyllighet. Den ger grepp till ditt hår så att du kan styla det som du vill. Den är idealisk för en rufsig look med mer volym och stöd.

Taffy

L'Anza Healing Style Styling Taffy har en flexibel stadga som gör att du kan styla ditt hår. Du applicerar den i fuktigt hår för enkel styling. Den är idealisk för att styla lösa strån.

Formningspasta

Den idealiska stylingprodukten för tunnare hår. Denna L'Anza Healing Style Molding Paste gör faktiskt håret tjockare och fylligare. Denna formningspasta har ett flexibelt grepp som gör det lätt att forma, vilket ger ditt hår kropp, volym och definition.

Strandspray

Letar du efter den där fräscha looken från stranden? Med Beach Spray från L'Anza Healing Style kan du skapa denna luftiga och fläktande stil. Den ger håret en naturlig fläkt som verkligen passar till strandlooken!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.