fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

L'Anza Healing Volume

Om du har tunt hår och saknar volym måste du prova L'Anza Healing Volume-produkterna! Denna serie ger håret en enorm boost i volym och fyllighet. Den förtjockar hårfibrerna vilket gör att håret ser fylligare och med mer volym ut. Detta beror på tillsatt kiseldioxid från bambu. Kiseldioxid får ju hårfibrerna att svälla och håret verkligen märkbart tjockare!

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris

L'Anza Healing Volume Thickening

Bra volym i håret börjar redan när du tvättar håret. Genom att använda rätt schampo och balsam ser du till att ditt hår har rätt förutsättningar för sund hårväxt och bibehållen volym. L'Anza Healing Volume Thickening schampo och balsam syftar till just detta. Schampot ger grunden för en hälsosam hårväxt, ökar hårets täthet och gör håret fylligare. Silica från bambu i schampot stärker och förtjockar hårfibrerna, vilket gör att håret känns tjockare och håller volymen bättre.

L'Anza Healing Volume balsam fokuserar på att återställa håret. Genom att göra håret starkare kan det hålla volym bättre och blir mer motståndskraftigt. Formulan är också superlätt så att den inte tynger ner ditt hår, för det är förstås det sista du vill ha när du redan har tunt hår!

L'Anza Healing Volume gel

L'Anza Healing Volume gel är en lyftande gel som ger mer styrka så att håret får mer volym och fyllighet. Applicera gelen i vått hår och föna sedan volym i håret. Detta ger dig mycket volym i håret som håller länge tack vare gelen. Gelen är nästan osynlig, så du kommer inte att se någon uppbyggnad eller rester i håret. Gelen innehåller glanspigment som ger håret en fin glans när du fönar det. Efter användning kommer ditt hår att ha vacker volym och glans!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.