fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Living Proof schampo

En av Living Proofs mest kända produkter är Living Proof Shampoo. Den rengör håret skonsamt och gör att du kan använda produkten dagligen. Dessutom ger Living Proof Shampoo gott om återfuktning. Upptäck Living Proof Shampoo på Salontotal.se och ta väl hand om ditt hår.

 

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Pris

Fördelar Living Proof Shampoo

Living Proof Shampoo har flera fördelar. Det är till exempel ett skonsamt rengöringsschampo. Det gör att du kan använda det dagligen utan att irritera ditt hår och din hårbotten. Dessutom passar schampot för alla hårtyper: oavsett om du har tunt, tjockt, lockigt, rakt eller färgat hår. Tack vare schampots milda rengöring främjar det en frisk hårbotten. Dessutom gör produkten håret mindre frissigt och faktiskt slätare och glansigare.

Användning av Living Proof Shampoo

Att använda Living Proof Shampoo är enkelt och lätt. Blöt först håret med varmt vatten. Därefter kan du applicera en liten mängd schampo på dina händer och försiktigt massera in det i hårbotten och håret. Skölj sedan håret noggrant med varmt vatten. För extra rengöring kan du upprepa dessa steg igen. Efter tvätten kan du vårda ditt hår med Living Proof balsam. Dessa ger ditt hår extra fukt och gör det mjukare.

Andra Living Proof-produkter

Living Proof Shampoo är en av Living Proofs populära produkter, men det finns många andra bra produkter i varumärkets sortiment. Det finns olika balsam, leave-in-produkter och även ett torrschampo, och Living Proofs stylingprodukter gör det enkelt att styla håret. Tänk till exempel på den fina hårmoussen, håroljan eller hårsprayen. För att få bästa resultat och effekt av produkterna rekommenderas att använda produkterna från serien efter varandra.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.