fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Living Proof torrschampo

Living Proof Dry Shampoo är en av hårvårdsprodukterna i Living Proofs produktlinje. Det är en fin produkt som hjälper dig att få håret fräscht i några enkla steg. Living Proof Dry Shampoo doftar dessutom riktigt gott. Upptäck Living Proof Dry Shampoo och njut av ett fräscht hårstrå.

 


Fördelarna med Living Proof Dry Shampoo

Living Proofs torrschampo har flera fördelar. En viktig fördel är naturligtvis produktens bekvämlighet. Du kan enkelt applicera torrschampot och det ger omedelbar rengöring. Living Proof torrschampo har en styvare konsistens, så det ger också volym med sig direkt. Om du masserar in produkten ytterligare efter applicering aktiverar du volymen och ditt hår kommer att verka fylligare och tjockare. Dessutom doftar produkten ljuvligt fräsch. Dessutom hjälper produkten även lite till att skydda ditt hår från daglig styling och värme.

Användning av Living Proof Dry Shampoo

Har du inte tid att tvätta håret och måste ändå gå ut? Då är Living Proof Dry Shampoo en fin lösning. Den här produkten ger ditt hår en ren look, så du kan skjuta upp tvättandet ett tag. Innan du använder produkten kan du borsta igenom ditt hår. Skaka sedan flaskan ordentligt fram och tillbaka. Håll flaskan cirka 20 cm från hårbotten och spraya torrschampot jämnt på hårrötterna. Låt torrschampot absorberas en stund och massera sedan försiktigt med fingrarna genom håret för att fördela det jämnt. Borsta igenom håret igen, om det behövs, för att säkerställa att produkten är väl fördelad.

Andra Living Proof-produkter

Förutom Living Proof Dry Shampoo har varumärket många andra produkter i sitt sortiment. Det finns till exempel flera schampon, balsam och leave-in-produkter. Dessutom erbjuder varumärket många stylingprodukter som hårmousse, håroljor och hårspray. För att få bästa resultat rekommenderas att använda produkterna i sortimentet efter varandra.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.