fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Schampo från L'Oréal

L'Oréal schampo gör att du kan rengöra, ge näring och ge den bästa vården för ditt hår. L'Oréals schampon fräschar upp håret och avlägsnar hårfett, vilket håller håret friskt. Det fantastiska är att L'Oréal har utvecklat schampon för allas hårbehov. Oavsett om du vill ge ditt hår näring, ta hand om torrt hår eller boosta dina lockar, kommer ett L'Oréal-schampo att hjälpa dig på traven. Upptäck schampona på Salontotal.se och njut av många fördelar.

Sortering

Per sida
L'Oréal Professionnel
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Featured
Hårbottenproblem
Problem med håret
Ingredienser
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Olika typer av schampo från L'Oréal

L'Oréal har flera olika typer av schampo, vart och ett med olika vårdande egenskaper. De har till exempel schampon för att ge håret extra näring eller tvärtom för att ge en bra rengöring. Med de olika schampona erbjuder de en skräddarsydd lösning för alla typer av hår.

L'Oréal Professionnel SE

En av de mest populära linjerna av L'Oréal Professionnel-schampon är SE-linjen. Denna serie innehåller flera schampon som är inriktade på specifika hårbehov. Till exempel finns Absolut Repair-schampot, som hjälper till att reparera och stärka skadat hår. Vitamino Color-schampot är perfekt för färgat hår och hjälper till att hålla färgen levande längre. För personer med fint hår finns Volumetry-schampot, som ger volym och textur utan att tynga ner håret.

L'Oréal Professionel silverschampo

Dessutom erbjuder L'Oréal Professionnel specialiserade schampon, som t.ex. silverschampot. Detta schampo är utformat för blont, grått eller vitt hår och hjälper till att neutralisera oönskade gula eller kopparfärgade toner. Detta ger håret en svalare, silvrig look.

Hårvårdsserie

Förutom L'Oréals schampon erbjuds många andra produkter som balsam, hårmasker och håroljor. Det är viktigt att notera att de bästa resultaten uppnås genom att använda L'Oréal Professionnels schampon i kombination med andra produkter från samma serie. Produkterna kan förstärka varandra och tillsammans ger de den bästa vården.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.