fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

L'Oréal Professionnel Steampod

Vill du också ha det mest populära stylingverktyget för tillfället? Köp L'Oréal Professionnel Steampod nu på Salontotal.se. Den här innovativa plattången använder ånga för att skydda ditt hår under stylingen. Så du kan skapa vackert slätt eller vågigt hår med mindre skador än andra stylingverktyg.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Steampod ånga plattång

L'Oréal Professionel ångplattor är innovativa inom området för plattor med patenterad teknik. Ångtekniken garanterar mindre skador och ger dig det vackraste slutresultatet. Steampod är inte bara lämplig för att räta ut ditt hår, utan kan också skapa vågor och lockar!

L'Oréal Professionnel Steampod 4.0

Steampod 4.0 är en allt-i-ett-utrullningsmaskin. Nu kan du skapa de vackraste raka lookerna, vågorna eller lockarna med Steampods ångteknik. Den här uppdaterade versionen har locklåsningsguider på utsidan av plattången för att bättre säkra dina lockar. Detta beror på att de yttre plattorna också värms upp till 100 °C. Dessutom erbjuder 4.0 olika kammar för olika hårtyper, så att alla kan skapa de bästa lookerna.

Funktioner hos Steampod 4.0

 • Plattång med ångteknik
 • För alla hårtyper
 • Räta ut, bölja eller locka håret
 • 3x snabbare, 2x smidigare***
 • 95 % mindre skador****
 • 3 kammar för olika hårtyper

L'Oréal Professionnel SteamPod3.0

L'Oréal Professionnels SteamPod 3.0 är en revolutionerande plattång som stylar, skyddar och vårdar ditt hår tack vare ångans kraftfulla verkan. SteamPod reducerar skador med upp till 91 % och vårdar ditt hår medan du stylar det. Ångan öppnar hårets nagelband så att SteamPod-produkterna kan tränga djupt in i hårfibrerna. Letar du efter ett fint stylingverktyg som skadar håret mindre? Då är SteamPod 3.0 verktyget för dig. Vi listar fördelarna för dig!

Funktioner i SteamPod 3.0

 • Ditt hår lider upp till 91 % mindre skada och lämnar ditt hår vackert vårdat**
 • Ditt hår är mer rörligt och ser friskare och glansigare ut.
 • SteamPod erbjuder färgskydd
 • Den lätta designen och den 360-graders roterande sladden gör SteamPod otroligt lätt att använda.
 • Integrerad vattentank för enkel användning
 • Välj den temperatur som passar din hårtyp: SteamPod ger bättre resultat vid 50 grader lägre temperatur än en genomsnittlig plattång

Skillnaden mellan Steampod 3.0 och Steampod 4.0

Steampod 3.0 Steampod 4.0
2x snabbare* 3x snabbare***
2x mjukare* 2x mjukare***
91 % mindre skada** 95 % mindre skador****
Skapa rakt hår och vågor Allt-i-ett: rak, våg och lock
  Guide för låsning av lockar; värmeplattor på utsidan
  Långvarig frisyr
  11 % bredare keramiska plattor så att du kan börja nära rötterna.
  Värmebeständig påse medföljer
1 utbytbar kam 3 utbytbara kammar för olika hårtyper
  Termoskyddande kapsyler

Skyddsprodukter som passar din hårtyp

Med SteamPod kan du styla alla hårtyper på ett vackert sätt. Eftersom SteamPod är lämplig för alla hårtyper har särskilda vård- och skyddsprodukter utvecklats för att passa dem. Har du till exempel mycket fint och tunt hår? Välj då den ångaktiverade mjölken. Har du tjockt och känsligt hår? Välj sedan motsvarande kräm. Dessa produkter är ångaktiverade och tränger djupt in i hårfibrerna. De skyddar och vårdar ditt hår samtidigt. Och om du har vissa delar av ditt hår som är svagare och torrare, till exempel topparna? Applicera bara SteamPod-serumet och ditt hår kommer att vara optimalt skyddat. Du kan också applicera serumet efteråt för att få en silkesmjuk och glänsande effekt. Få också ett sammetslent hår som håller sig friskt tack vare L'Oréal SteamPod 3.0.

 

* Instrumentellt test, jämfört med SteamPod 3 utan ånga och kam.

** Instrumentellt test, mot användning av SteamPod 3 utan ånga och kam, efter 15 användningar

*** Instrumentellt test, SteamPod 4 jämfört med SteamPod 4 utan ånga och kam, mätt på hår av typ V.

**** Mätt som hårbrott vid upprepad kamning efter 15 användningar på avfärgat hår av typ V. Jämfört med SteamPod 4 utan ånga och kam.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.