fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Max Pro hårtork

Möt den professionella Max Pro hårtork! En bra hårtork är oumbärlig i varje kvinnas badrum. Att använda en professionell hårtork, som Max Pro Föhn, garanterar inte bara en perfekt styling utan också ett friskt och glänsande hår. Salontotal.se Upptäck produkten själv nu och beställ idag från !

Sortering

Per sida
Pris

Fördelar MaxPro hårtork

Max Pro är ett varumärke som står för kvalitet och professionalism. Max Pro Hairdryer är en kraftfull hårtork som torkar håret snabbt och samtidigt skyddar det från skador och uttorkning. Dessutom är Max Pro Hårtork utrustad med jonisk teknik som genererar negativa joner som neutraliserar håret och minskar frissighet och statisk elektricitet. Detta säkerställer ett jämnt och glänsande resultat.

Varianter av Max Pro hårtork

Salontotal.se På , hittar du ett brett utbud av varianter av Max Pro Hårtork. Det finns alltså en lämplig hårtork för varje hårtyp och budget. Nedan har vi listat några populära varianter av Max Pro hårtork:

  • Max Pro Infinity hårtork

    Max Pro Infinity Föhn Det är en lättviktig hårtork som är perfekt för daglig användning. Med en effekt på 2100 watt och keramisk teknik torkar den här hårfönen ditt hår snabbt och skyddar det från skador. Hårfönen har 2 hastigheter och 3 värmeinställningar och levereras med ett smalt munstycke och en diffusor för att skapa olika frisyrer.
  • Max Pro hårföns erfarenhet

    Max Pro Xperience Föhn Det är en kraftfull hårtork som lämpar sig för professionellt bruk. Med en effekt på 1600 watt och jonisk teknik torkar den här hårfönen håret snabbt och garanterar en glansig och frissfri finish. Fönen har 2 hastigheter och 3 värmeinställningar och levereras med ett smalt munstycke och en diffusor för att skapa olika frisyrer.
  • Pro Max hårtork Vento

    Max Pro Vento Föhn Det är en professionell hårtork med en kraftfull effekt på 1400 watt. Denna hårtork torkar håret snabbt och ger en glansig och frissfri finish tack vare den joniska tekniken. Torktumlaren har 2 hastigheter och 3 värmeinställningar och levereras med ett smalt munstycke och diffusor för att skapa olika frisyrer. Dessutom har hårtorken en cool shot-knapp för extra fixering av ditt hår.

Användning av Max Pro hårtork

Det är enkelt att använda en Max Pro hårtork. Tvätta håret med schampo och balsam och gör det handdukstorkat. Applicera vid behov en värmeskyddsspray för att skydda håret från värmen från hårtorkens värme. Dela upp håret i sektioner och använd en rundborste för att föna håret i önskad form. Håll hårtorken på ett säkert avstånd från håret och rör ständigt hårtorken för att torka håret jämnt.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.