fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Max Pro locktång

En Max Pro locktång är känd för högkvalitativ, professionell hårstyling som kombinerar innovation och prestanda för att ge användarna den bästa stylingupplevelsen. De är utformade för att leverera perfekta lockar varje gång med minimal ansträngning och maximal effektivitet.

Sortering

Per sida
Pris

Tekniken och specifikationerna för en Max Pro locktång

En locktång från Max Pro kännetecknas av avancerad teknik som inte bara ökar användbarheten utan också säkerställer ett friskare hår. Några viktiga specifikationer inkluderar:

  • ION-teknik: denna teknik producerar negativa joner som stänger hårets nagelband. Detta resulterar i mindre friss och glansigare lockar.
  • Snabb uppvärmning: en locktång Max Pro är utrustad med teknik som säkerställer snabb uppvärmning, ofta inom några sekunder. Detta gör att du kan komma igång snabbt.
  • Temperaturintervall: beroende på modell erbjuder dessa locktänger ett brett temperaturintervall. Detta gör dem lämpliga för alla hårtyper, från fint till tjockt.
  • Materialspecifikationer: många Max Pro locktänger använder keramiska eller titanbeläggningar. Detta säkerställer jämn värmefördelning och mindre skador på håret under curling.
  • Automatisk avstängning: för ökad säkerhet har många modeller en automatisk avstängningsfunktion, som stänger av tången efter en tids inaktivitet.

Max Pro locktänger: hållbarhet och garanti

Med en Max Pro locktång kan du skapa olika typer av lockar:

  • Strama lockar: använd tunna tänger på en högre temperaturinställning för att skapa små, strama spiralkrullar.
  • Lösa vågor: för strandvågor, välj en tjockare tång och en lägre temperaturinställning. Vira stora hårstrån löst runt tången och håll kort.
  • Glamourvågor: för klassiska, gamla Hollywoodvågor är det bäst att använda medelstora tänger och borsta ut lockarna när de har svalnat för en mjuk och flödande look.

Köp en Max Pro locktång på Salontotal.se

Oavsett om du är en amatör eller en professionell stylist erbjuder en Max Pro locktång den teknik, kvalitet och mångsidighet du behöver för att skapa vilken look du vill. Upptäck hela sortimentet på Salontotal.se och upplev Max Pros tillförlitlighet och innovation.

Vanliga frågor om Max Pro-rulltången

Vilken temperaturinställning ska jag använda för fint hår?

För fint hår rekommenderas att du använder en lägre temperaturinställning för att undvika skador. Detta är vanligtvis runt 150-170 grader Celsius.

Hur lång är uppvärmningstiden för en Max locktång?

De flesta locktänger från detta märke värms upp inom 10 sekunder, så att du kan börja styla snabbt.

Vad exakt gör ION-tekniken för mitt hår?

ION-tekniken hjälper till att släta ut håret genom att producera negativa joner som stänger hårstråna. Detta resulterar i mindre frissighet och mer glans.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.