fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Moser Trimmer

Moser Trimmer är en av de välkända apparaterna från Moser. Märket är känt för sina högkvalitativa produkter som passar både för professionellt bruk och för hemmabruk. Med Moser Trimmer kan du trimma och styla håret. Upptäck Moser Trimmer på Salontotal.se och trimma håret efter dina önskemål.

 

Sortering

Per sida
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Typer av Moser trimmers

Moser har släppt flera olika trimningsmaskiner, var och en för att uppfylla olika behov. De flesta är sladdlösa och har en kraftfull motor. Således ger trimmarna en snabb och effektiv klippning, även vid tjockt och grovt hår. Dessutom har enheterna en lång batteritid. En av de enheter som Moser erbjuder är öron- och näs-trimmern. Denna enhet fungerar perfekt för att göra håret kortare i detta område.

Fördelar med trimmarna

En av de största fördelarna med Mosers trimmers är det justerbara skärhuvudet. Med det justerbara skärhuvudet kan hårets längd justeras från 0,7 mm till 3 mm, beroende på önskad längd.

Användning av en trimmer

Att använda en Moser trimmer kan variera från modell till modell. I allmänhet fungerar de på samma sätt. Först och främst är det viktigt att ladda batteriet helt och hållet. Ställ in önskad klipplängd med hjälp av fästkammen. Dessutom är det viktigt att tvätta håret innan du rakar dig. Raka mot hårväxtens riktning. Rengör med tvål och vatten efter rakningen. Det är också klokt att vårda håret och den omgivande huden med en kräm.

Om Moser

Moser är ett välkänt varumärke inom professionella hårtrimmare och hårklippare. Förutom Mosers trimmer kan du även hitta hårklippare av märket hos oss. Märket är mest känt för sina högkvalitativa produkter. Trimmers och hårklippare kan användas av professionella användare och av hemanvändare.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.