fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Olaplex hårmask

Olaplex hårmask är en unik produkt för att reparera torrt och skadat hår. Olaplex hårmask är ett av Olaplex system. Olaplex mask är nr 3 och nr 8 i produktlinjen. Alla märkets produkter innehåller den unika Olaplex-formeln som återställer svavelbindningarna i håret och stärker dess struktur. Utforska vårt sortiment och njut av ditt friska hårhuvud.

 

Sortering

Per sida
Olaplex
Problem med håret
Pris

Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask

Olaplex Bond Intense Moisture Mask No.8 syftar till att reparera torrt och skadat hår. Masken erbjuder en närande och återfuktande behandling hemma och har en mycket koncentrerad formula som återställer friskt hår. Olaplex är revolutionen inom hårkosmetik och ojämförbar med andra produkter.

Hur använder du Olaplex hårmask?

Olaplex produkter är alla separata system. No 1 och No 2 är avsedda för professionell användning. No 3 är en hårmask som du använder före schamponering, No 4 är ett schampo, No 5 är ett balsam, Olaplex No 6 är en leave-in och No 7 är en hårolja. Olaplex hårmask är nr 8 i hårvårdssortimentet. Innan du lägger in hårmasken ska du se till att håret är rent och handdukstorkat. Därefter kan du applicera Olaplex hårmask med fingrarna från mitten av håret till topparna. Efter 10 minuters inandning kan du skölja masken noggrant. Du får bäst resultat av masken när du använder den i kombination med schampo nr 4 och balsam nr 5.

När använder du Olaplex hårmask?

Tack vare den unika Olaplex-formeln hjälper produkterna till att reparera och stärka ditt hår. Ditt hår blir friskare, glansigare och mindre benäget att gå sönder tack vare Olaplex. Produkterna är veganska, sulfatfria och parabenfria. Om du använder Olaplex på rätt sätt är det mindre troligt att ditt hår torkar ut och har mindre håravfall. Du kan använda Olaplex hårmask efter att ha tvättat håret med No4 en No5 från vårdlinjen. No1 en No2 by Olaplex rekommenderas att endast användas av professionella frisörer. En stor fördel du får genom att använda Olaplex är att du inte behöver tvätta håret lika ofta: ungefär en gång i veckan.

Fördelar med Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask

  • Återställer skadat och nedbrutet hår
  • Skyddar och stärker hårets struktur
  • Förbättrar glans och hanterbarhet
  • Passar alla hårtyper
  • Fri från parabener och sulfater
  • Vegansk och grymtfri
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.