fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Olaplex Leave-In Balsam

Olaplex Leave-In Conditioner är en utmärkt produkt som tar ditt hår till nästa nivå. Varumärkets groominglinje består av flera produkter, var och en uppfyller ett annat hårbehov. Nummer 6 i serien är Olaplex Leave-In Conditioner. Produkten är speciellt utformad för att reparera och stärka skadat hår. Upptäck Olaplex Leave-In Conditioner på Salontopper och njut av många fördelar.

Sortering

Per sida
Olaplex
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Typ av gåva
Pris

Användning av Olaplex Leave-In Balsam

Att använda Olaplex Leave-In Conditioner är enkelt och bekvämt. När du har tvättat håret applicerar du en liten mängd i handdukstorkat hår från rötterna till topparna. Massera försiktigt in produkten och kamma igenom håret för att fördela den jämnt. Produkten absorberar sig själv och behöver inte sköljas ur. Detta skyddar ditt hår under hela dagen och ger det näring. Leave-in är nummer 6 i Olaplex vårdserie.

Fördelar Olaplex nummer 6

Ett stort plus med Olaplex Leave-In Conditioner är att det passar alla hårtyper. Oavsett om du har fint, tjockt, lockigt eller rakt hår kan denna produkt hjälpa till att återställa och vårda ditt hår. Dessutom är den fri från sulfater, parabener och andra skadliga kemikalier, vilket gör den säker för daglig användning. Dessutom behöver du inte använda mycket av produkten, så du kan få en lång tid med en flaska.

Om Olaplex

Olaplex är ett välkänt hårvårdsmärke. Varumärket är känt för de fantastiska produkterna de erbjuder. Företaget har tagit marknaden med storm med sin innovativa teknik som reparerar och stärker skadat hår. Olaplex produkter, som de välkända Olaplex Bond Multiplier och Olaplex Hair Perfector, är älskade av frisörer och konsumenter över hela världen. De används vid kemiska behandlingar och som en del av den dagliga hårvårdsrutinen. Olaplex-produkter reparerar svavelbindningar i håret och stärker dess struktur, vilket resulterar i ett friskare, glansigare och starkare hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.