fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Olaplex nr 0

Olaplex No 0 är ett av de senaste tilläggen till Olaplex-systemet. Liksom Olaplex No 1 och No 2 reparerar Olaplex No 0 trasiga svavelbindningar i håret. Olaplex No 0 stärker också håret och skyddar hårets struktur. Olaplex No 0 kompletterar Olaplex No 3 och är lätt att använda hemma. Utforska vårt sortiment och njut av ditt friska hår.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Kategori
Pris

Vad är Olaplex No 0?

Olaplex No 0 är ett tillägg till Olaplex No 3. Det är en förbehandling och passar utmärkt som hembehandling. Produkten är lämplig för alla hårtyper, hårfärger och hårstrukturer, precis som alla andra Olaplex-produkter. Den är en slags primer för behandlingen nr 3. Olaplex No 0 hjälper till att minska brott och minska frissighet. Du kan sätta denna produkt i håret själv hemma, med No 1 och No 2 rekommenderas att en professionell använder produkten.

Hur använder du Olaplex No 0?

Olaplex No 0 appliceras i rent och torrt hår. Produkten ska appliceras från roten till topparna. När du har applicerat produkten i håret kan du borsta den vidare igenom. På så sätt sprids den tillräckligt och absorberas väl i håret. Efter 10 minuters blötläggning kan du lägga till Olaplex No 3. Låt detta sitta i ytterligare 10 minuter och sedan kan du skölja ut det. För bästa resultat kan du sedan tvätta håret med Olaplex No 4 en No 5, schampo och balsam. Med Olaplex No 6 en No 7 kan du styla ditt hår i den modell du vill. Behandlingen tar cirka 20 minuter.

Vad är det som gör Olaplex så bra?

Alla Olaplex-produkter är veganska, sulfatfria och parabenfria. Detta förhindrar att ditt hår torkar ut och minskar håravfallet. Dessutom ser ingredienserna i Olaplex till att ditt skadade hår sys ihop igen. Detta gör ditt hår exceptionellt starkt, glänsande men framför allt superfriskt. En annan fördel är att hår med Olaplex bara behöver tvättas ungefär en gång i veckan. Så om du färgar ditt hår kommer det att hålla ännu längre.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.