fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Olaplex nr 2

Olaplex No 2, även känd som Bond Perfector, är den andra produkten i Olaplex hårvårdsserie. Olaplex No 2 är en vårdande produkt som används i kombination med Olaplex No 1. Det är en produkt med en unik formula som hjälper dig att reparera och stärka ditt hår. Det rekommenderas att Olaplex No 2 används av professionella frisörer. Utforska vårt sortiment och njut av ditt friska hår.

Sortering

Per sida
Problem med håret
Kategori
Pris

Hur använder du Olaplex No 2?

Olaplex No 2 appliceras av en frisör i håret efter tvätt med Olaplex No 1. Produkten masseras in i håret och måste sedan verka i 10 minuter. Därefter kan den sköljas ut och du kan tvätta och styla håret. Olaplex No 2 passar alla hårtyper och kan användas på både färgat och ofärgat hår. Olaplex No 1 och No 2 är intensiva behandlingar som förbättrar hårets struktur. Det är därför ett idealiskt steg att lägga till en färgbehandling och ser till att håret lider mindre skada.

Olaplex-systemet

Olaplex är en hårvårdsserie med flera produkter. Olaplex No 1 och No 2 appliceras av frisören under och efter färgning av håret för att förebygga skador. Efter en hårklippningsbehandling är hårmasken, nr 3, nästa i raden. Efter masken kan du tvätta håret med nr 4 och nr 5, schampo och balsam. Olaplex nr 6,7,8 och 9 är stylingprodukter: en leave-in, hårolja, hårmask och hårserum. För bästa resultat rekommenderas att använda hela hårvårdssortimentet.

Vad är det som gör Olaplex bra?

Olaplex är fritt från animaliska ingredienser, sulfater och parabener. Detta gör att ditt hår inte torkar ut och att du får mindre håravfall. Dessutom är Olaplex en unik formula som gör att skadat hår kan återhämta sig. Efter att ha använt Olaplex är ditt hår friskare, glansigare och starkare. Olaplex No 1 och No 2 rekommenderas att användas i samband med en behandling hos frisören, från No 3 och framåt kan du enkelt använda produkterna hemma.

Beställ Olaplex No 2 på Salontopper

Om du har blivit entusiastisk över Olaplex No 2 eller någon av de andra Olaplex-produkterna kan du köpa dem med många fördelar på hos Salontopper. Du hittar också olika set i vårt sortiment. Din beställning levereras gratis till dig från 35 euro. Om du beställer produkterna söndag till fredag före kl. 22.00 levereras din beställning nästa dag. Många andra har gått före dig, eftersom vi nu får 9,4 poäng i kundomdömena.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.