fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Olaplex nr 3

Olaplex No 3 är speciellt framtagen för hemmabehandlingar och håller ditt hår i toppskick mellan frisörbehandlingarna. Olaplex No 3 är den perfekta hjälpen för att hålla ditt hår i toppskick. Produkten är en hårinpackning som ska sköljas ut efter blötläggning. Olaplex No 3 kan användas på egen hand, men bäst resultat uppnås i kombination med de andra Olaplex-produkterna i sortimentet. Upptäck vårt sortiment och njut av ditt starka och friska hår.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Typ av gåva
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Vad är Olaplex No 3?

Olaplex No 3 är en hårinpackning som återställer de brutna svavelbindningarna i ditt hår till deras ursprungliga styrka. Produkten hjälper till att förebygga skador och brott och ger ditt hår ett friskare och glansigare utseende. Precis som Olaplex övriga produkter innehåller produkten inga animaliska ingredienser och är fri från parabener och sulfater. Olaplex No 3 är, liksom alla märkets andra produkter, vegansk.

Hur använder man Olaplex No 3?

Att använda Olaplex No 3 är väldigt enkelt eftersom det är en hårmask. Innan du applicerar produkten måste du ha borstat håret ordentligt. Därefter kan du applicera en generös mängd av Hair Perfector på handdukstorkat hår. Låt sedan produkten dra in i cirka 10 minuter. Slutligen sköljer du försiktigt ut Olaplex No 3 och kan börja tvätta håret med schampo och balsam, till exempel Olaplex No 4 en 5. Olaplex-produkterna kan användas separat, men de bästa resultaten uppnås i kombination med produkter från Olaplex-serien.

Vad används Olaplex övriga produkter till?

Olaplex har en groominglinje med 10 produkter. Olaplex No 1 och No 2 används i frisörbehandlingar, så det rekommenderas att detta appliceras av professionella. Olaplex No 0 kan dock appliceras hemma. Olaplex No 3 är hårmasken och No 4 och No 5 är schampo och balsam från produktlinjen. Med No 6,7,8 och 9 kan du styla ditt hår detta är en leave-in, en hårolja, en hårmask och ett hårserum.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.