fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Olaplex nr 5

Olaplex No 5 är ett balsam som reparerar, reparerar och återfuktar utan att tynga håret. Olaplex No 5 eliminerar skador och frissighet för ett starkt, friskt och glänsande hår. Bond Maintenance Conditioner kan användas för alla hårtyper. Olaplex No 5 är den femte produkten i serien och tillsammans med de andra Olaplex-produkterna kan du njuta av de bästa resultaten. Utforska vårt sortiment och stärk ditt hårstrå.

Sortering

Per sida
Hairtype
Problem med håret
Typ av gåva
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Hur använder du Olaplex No 5?

Olaplex No 5 är ett balsam, du använder produkten precis som vilket balsam som helst. Efter att ha tvättat håret applicerar du balsamet i fuktigt, tvättat hår. När det har absorberats i 3-5 minuter sköljs det noggrant. Olaplex No 5 ger mycket fukt och en vacker glans.

Hela Olaplex-sortimentet

Olaplex är ett hårvårdsmärke med ett helt produktsortiment. Produkterna kan användas separat, men för bästa resultat rekommenderas att använda hela serien. Först i raden är Olaplex No 1 och No 2, som är produkter som frisören kan använda under en behandling. Om du vill använda den hemma är det bäst att börja med Olaplex No 0. Därefter använder du Olaplex No 3: en hårmask. När denna har absorberats och sköljts ur kan du tvätta håret med Olaplex No 4 och No 5: schampo och balsam. Slutligen kan du styla ditt hår med Olaplex nr 6,7,8 och 9: en leave-in, en hårolja, en hårmask och ett hårserum.

Vad är det som gör Olaplex så bra?

Att använda Olaplex minskar håravfallet och gör ditt hår mindre torrt. Detta beror delvis på att produkterna är paraben- och sulfatfria. Dessutom innehåller alla produkter inga animaliska ingredienser: de är alltså veganska!

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.