fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Olaplex nr 8

Olaplex No 8 är en hårmask som är utformad för att förbättra hårets hälsa. Det är en produkt som ska sköljas ut och är gjord för att reparera och stärka skadat hår. Olaplex No 8 är en av produkterna i Olaplex-serien med märkets unika formula. Efter att ha använt Olaplex No 8 kommer du att få friskare, glansigare och mjukare hår. Utforska vårt sortiment och njut av ditt vackra hårhuvud.

Hårmask utformad för att förbättra hårets hälsa

Sortering

Per sida
Hairtype
Kategori
Pris

Hur använder du Olaplex No 8?

Olaplex No 8 kan användas i torrt eller fuktigt hår. Använd en liten mängd, applicera produkten i topparna av håret och dela upp det i sektioner. Arbeta sedan in produkten i hårets längd. Olaplex No 8 är en produkt som ska sköljas ut efter 10 minuters genomblötning. Den är lämplig för alla hårtyper och kan användas regelbundet. För att få bästa resultat rekommenderas att använda alla Olaplex hårvårdsprodukter.

Alla Olaplex-produkter

Olaplex har ett helt hårvårdssortiment där alla produkter arbetar tillsammans för att stärka och reparera ditt hår. Olaplex No 1 och No 2 används professionellt vid din frisörbehandling. Om du vill göra denna behandling hemma är det bättre att använda Olaplex No 0: den reparerar svavelbindningarna i håret. Efter detta använder du Olaplex No 3, som är en hårmask. För att tvätta håret därefter använder du Olaplex No 4 och 5, schampo och balsam. Olaplex nr 6,7,8 och 9 är stylingprodukter: en leave-in, hårolja, hårmask och hårserum.

Ansvarig produkt

Olaplex No 8 ger fantastiska resultat, men är också en ansvarsfull produkt. Liksom resten av produkterna är Olaplex No 8 sulfatfri, parabenfri och innehåller inga animaliska ingredienser. Som ett resultat av detta minskar den ditt håravfall och torkar inte ut ditt hår. Därmed är alla Olaplex produkter veganska.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.