fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Olaplex nr 9

Är du redo att ta din hårvård till nästa nivå? Möt Olaplex No. 9 Hair Serum, den ultimata räddaren för alla hårtyper och texturer. På Salontotal.se finns nu detta magiska elixir till hands! Detta viktlösa leave-in-serum gör tråkigt och livlöst hår, som lätt blir tovigt, till ett minne blott.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Kategori
Pris

Olaplex kraft för ditt hår

Drömmer du om ett mjukt och glänsande hår utan ansträngning? Olaplex Hair Serum är ditt hemliga vapen. Det ger dina lockar kraften från Olaplex, ett pålitligt varumärke känt för sina innovativa formler. Stärk ditt hår från insidan och ut och säg adjö till de irriterande kluvna topparna. Och gissa vad? Detta serum är lämpligt för alla hårtyper, från vågigt till rakt, och ger fantastiska resultat.

Löser upp och förebygger statiskt hår

Vad mer gör detta serum bra? Det är inte bara ett underverk mot knutar, utan det har också antistatiska egenskaper. Inget mer krångel med ostyrigt hår som hoppar överallt! Och för stylingfantasterna bland oss, lyssna noga: detta serum ger värmeskydd upp till hela 232 grader. Du behöver inte längre oroa dig för att heta stylingverktyg ska skada dina älskade lockar.

Vegansk, färgsäker och silikonfri

Vegan, färgsäker och silikonfri - Olaplex No. 9 Hair Serum bryr sig om både ditt hår och vår planet. Inga fler kompromisser när det gäller dina skönhetsritualer. Så du behöver inte oroa dig för att det ska skada ditt hår eller din hårfärg! Det passar också perfekt inom den kompletta Olaplex-behandlingen så lägg till detta hårserum i din rutin idag!

Beställ ditt Olaplex No. 9 hårserum nu

Redo att glänsa? Du kan köpa detta fantastiska serum nu från Salontotal.se. Platsen där hårvård och stil möts. Vi vet att du inte kan vänta med att återuppliva ditt hår med detta mirakelserum. Så vad väntar du på? Klicka, beställ och upplev förvandlingen själv.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.