fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Olivia Garden fingerborste

Håret förtjänar också att få en wellness-period då och då, vilket är anledningen till att Olivia Garden Fingerbrush skapades. Borstarna vårdar håret och ger även den perfekta slutbehandlingen!

För närvarande har inga produkter hittats.


Fingerbrush av Olivia Garden

Vill du ha glänsande och friskt hår? Med fingerborsten kan du uppnå detta. Borsten sprider naturliga oljor från hårbotten genom håret. Detta sker tack vare den blandning av borsthår som borsten innehåller. Borsten är lämplig för alla åldrar och hårtyper.

Fördelarna med fingerborsten

Denna borste ger en vacker glans och säkerställer ett friskt hår. Borstarna består av en blandning av svin- och nylonhår. Produkten har en böjd form och följer formen hårbotten perfekt. Huvudet är också flexibelt och delvis på grund av detta mycket användarvänligt. Inte för inte är dessa borstar omtyckta av många olika konsumenter.

De olika fingerborstarna från Olivia Garden

Fingerborsten finns i olika storlekar och roliga färger som Olivia Garden fingerborste rosa. Borsten finns i liten, medium och stor storlek. Vilken storlek som passar ditt hår beror på din hårtyp. Har du till exempel tunt och kort hår? Då är den lilla borsten lämplig. Har du tjockt och långt hår? Då ska du satsa på den stora varianten. Det finns även en "on the go"-variant som du enkelt kan ta med dig på resan eller i handväskan.

Köp Olivia Garden fingerborste

Skulle du vilja ha Olivia Garden fingerborste i ditt hem imorgon? Beställ då på salontopper! Beställer du före 23:59 (söndag till torsdag kväll) eller på fredag före 22:00? Då kommer din beställning att levereras i morgon. Tillsammans med vår partner PostNL gör vi vårt yttersta för att hålla den leveranstid som utlovats till dig om produkten finns i lager. Om din beställning är 35 euro eller mer skickar vi din beställning gratis.

Ha så roligt när du handlar på Salontopper!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.