fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Osmo Shampoo

Bra hårvård börjar naturligtvis med en ordentlig rengöring. Osmo schampo ger en bra grund för en tvättrutin genom att fokusera på att stärka håret utan att ta bort alla naturliga egenskaper. På så sätt rengör du håret ordentligt men bevarar dess naturliga hälsa. Du bidrar till och med till att stärka det. Osmo Shampoo är uppdelat i olika linjer som hjälper dig att få ut det bästa av ditt hår. Osmo Shampoo


Volym schampo

Lider du av livlöst och fint hår? Med Osmo Volume Shampoo lägger du grunden för mer volym och fyllighet. Detta eftersom schampot är berikat med sojaolja och risprotein ger mild rengöring och återfuktning. Detta gör ditt hår tjockare, men utan att tynga ner det så att du får vacker fjädrande volym.

Lila schampo

Detta sulfatfria lila schampo gör att blont, grått eller blont hår förlorar gula undertoner. Om du vill ha en vacker askblond look behöver du detta Osmo super silverschampo. De lila pigmenten förvandlar verkligen din hårfärg och ger det en hälsosam glans!

Blått schampo

Tycker du om ditt bruna (färgade) hår, men störs av de varma undertonerna? Då kommer Osmo Blue Shampoo att göra dig gott. Detta schampo med blå pigment får varma och orange toner i ditt bruna hår att försvinna och ger det en svalare underton. Formulan är sulfatfri, vilket gör den skonsam för håret.

Osmo schampo 1000 ml

En stor fördel är att det även finns Osmo Shampoo 1000ml! Detta är samma schampon som 400ml förpackningarna men större. Dessa literförpackningar är inte bara mer ekonomiska, utan på grund av den större förpackningen sparar du också plast. Du behöver inte heller beställa nytt schampo lika ofta, så det är verkligen en win-win-situation för dig!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.