fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Parlux hårtork

Om du letar efter en professionell hårtork av hög kvalitet är Parlux hårtork definitivt ett märke att tänka på. Med sin kraftfulla motor och innovativa teknik är Parlux hårtork en absolut favorit bland frisörer och hårstylister. Självklart kan du hitta flera varianter på Salontotal.se! Läs vidare och ta reda på varför du också ska välja en hårtork från Parlux!

 


Fördelar Parlux hårtork

En av de största fördelarna med Parlux hårtork är att den har en mycket kraftfull och hållbar motor. Detta gör att du kan torka ditt hår snabbt och enkelt, utan att vara rädd för att skada ditt hår. Dessutom håller Parlux hårtork länge och du kan ha glädje av den i flera år.

Innovativ Parlux hårtork

Förutom den kraftfulla motorn har Parlux hårtork ett antal innovativa tekniker. Dessa inkluderar keramisk och jonisk teknik som ser till att ditt hår är mindre känsligt för skador och ser glansigt och friskt ut. Dessutom har Parlux hårtork flera blåshastigheter och temperaturer, så att du alltid kan anpassa den till din hårtyp och dina behov.

Användning av Parlux hårtork

Att använda en Parlux hårtork är faktiskt ganska enkelt. Först och främst är det viktigt att tvätta håret noggrant och torka det med en handduk innan du börjar föna. Välj sedan önskad blåshastighet och temperatur och börja föna. Håll hårtorken cirka 15 centimeter från håret och rör den långsamt fram och tillbaka. Försök att inte stanna på samma ställe för länge för att undvika att håret skadas. Föna håret tills det är helt torrt och applicera vid behov några hårprodukter för extra vård och styling.

Parlux hårtork garanterar kvalitet och bekvämlighet

På det hela taget är Parlux hårtork ett fantastiskt val för alla som letar efter en hårtork av hög kvalitet som håller i många år och garanterar ett friskt och glänsande hår. Tack vare den kraftfulla motorn och den innovativa tekniken går det snabbt och enkelt att föna håret med en hårtork från Parlux, utan rädsla för skador. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren användare väljer du med en hårtork från Parlux alltid kvalitet och bekvämlighet. Tveka inte längre och beställ din Parlux hårtork idag på Salontotal.se!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.