fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Proraso Aftershave

Använd Proraso Aftershave nu för en välvårdad och fräsch hud! Efter rakning kan huden kännas irriterad och torr. Det är då viktigt att ta väl hand om huden med en aftershave. Proraso Aftershave är en aftershave som inte bara fräschar upp huden utan även vårdar och lugnar den. När det gäller grooming för män är Proraso ett av de mest ikoniska varumärkena i branschen. Denna aftershave är en klassiker bland män och har använts i över hundra år för att lugna och fräscha upp huden efter rakning.

 


Ingredienser Proraso Aftershave Balm

Proraso Aftershave är en högkvalitativ aftershave som fräschar upp och vårdar huden efter rakning. En av de främsta anledningarna till att män föredrar denna aftershave är på grund av dess naturliga ingredienser. Den är tillverkad av naturliga ingredienser som eukalyptusolja, mentol, kamfer och glycerin. Dessa ingredienser har en uppfriskande och lugnande effekt på huden. Proraso Aftershave passar alla hudtyper och är fri från parabener och silikoner.

Proraso Aftershave lindrar irritation

Proraso Aftershave är utformad för att minska hudirritation efter rakning. Dess formula innehåller lugnande ingredienser som hjälper till att minska rodnad och inflammation samtidigt som den fräschar upp huden. Detta gör den idealisk för män med känslig hud som är benägna att irritera sig efter rakning.

Subtle Proraso Aftershave

Proraso Aftershave har en maskulin doft som inte är för stark, men ändå tillräckligt slående för att du ska kunna dofta hela dagen. Doften har en fräsch och kryddig blandning av eukalyptus, mentol och kamfer. Det är definitivt en av huvudanledningarna till varför män har varit fans av denna aftershave i åratal.

Proraso Green Aftershave

Proraso Green Aftershave line är en ikonisk produktlinje för män som är känd för sin uppfriskande och uppiggande doft. Formulan hjälper också till att lugna och återfukta huden, vilket gör den idealisk för män med känslig hud. Proraso Green Aftershave-serien är en klassiker och har använts av män runt om i världen i årtionden.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.