fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Proraso skäggolja

Om du letar efter den perfekta skäggoljan för att vårda och styla ditt ansiktshår är Proraso Beard Oil från Salontotal.se definitivt värd att prova. Denna Proraso Beard Oil är känd för sina underbara dofter och vårdande egenskaper. Vi skulle gärna berätta mer om dessa fördelar för dig!

 


Doft skäggolja Proraso

En av de första sakerna du kommer att märka med denna skäggolja är dess fräscha, maskulina doft. Proraso Beard Oil kan till exempel innehålla en raffinerad blandning av eukalyptusolja, mentol och kamfer som ger en behaglig doft och en svalkande effekt på huden. Men det finns många fler sorter i våra sortiment att välja mellan. Oljans doft är inte för stark eller överväldigande, utan tillräckligt subtil för att kunna bäras under hela dagen.

Proraso Beard Oil mjukgör och vårdar

Proraso Beard Oil är formulerad för att mjukgöra och återfukta ditt skägg. Den innehåller flera närande oljor som tillsammans verkar för att mjuka upp och återfukta skägghåren. Detta gör att ditt skägg känns mindre strävt och stickigt, vilket är särskilt bra om du lider av klåda eller irritation i huden under skägget.

Styling med Proraso skäggolja

Förutom att mjuka upp och återfukta skägget kan Proraso Beard Oil även hjälpa till med styling av skägget. Skäggoljan gör skägghåren mjukare och mer hanterbara, vilket gör det lättare att styla skägget till önskad form och längd. Detta är särskilt användbart om du har ett något längre eller ostyrigt skägg.

Användning av Proraso skäggolja

Att använda Proraso Beard Oil är mycket enkelt. Applicera några droppar av oljan på dina handflator och gnugga sedan in den i skägghåren. Det är bäst att applicera oljan efter att du har tvättat och torkat skägget. Det går även bra att applicera skäggoljan på morgonen om ditt skägg behöver lite extra fukt och styling under dagen.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.